Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kiverni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kiverni a fejemből ,ha nem is ismerem ?

Figyelt kérdés

Miért van ez ,hogy nem tudom kiverni a fejemből azt a srácot ,akit csak párszor láttam és nem ismerem? Lehet ,hogy próbál bemanifesztálni engem? Esetleg én így betudom őt vonzani ,hogyha sokat gondolok rá ? (Nem tudatosan mindig..)

Olyan érzésem van ,mintha szerelmes lennék belé ,de az abszolút lehetetlen ,mivel nem ismerjük egymást ,csak pár szót beszélgettünk eddig. Mégis annyira megfogott valami benne ,a tekintete szó szerint megbabonázott és beköltözött a srác a fejembe 😄 Komolyan ,már sokszor akadályoz a napi teendőimben ,mert nem tudok másra gondolni csakis rá..

Esetleg lehetnek valami jelei annak ,hogy megpróbál ő bevonzani engem az életébe? (Rengeteg pillangót látok mostanában ,mindig rám szállnak, ha esetleg ennek van valamilyen jelentősége ebben az esetben..)

A h#lyék kíméljenek ,köszönöm ☺️

21/L

2021. aug. 11. 19:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Első pillantásra szerelmes lettél és most próbálod magad meggyőzni, hogy ő is ugyanezt érzi.
2021. aug. 11. 19:46
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
De gáz vagy, mint valami ovis.
2021. aug. 11. 20:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kisasszony! Ezt hívják első látásra szerelemnek. Elképzelhető hogy gondol rád.

Szerintem ne minket kérdezz, hanem a pillangókat. 😁

Vagyis inkább a srácot!

2021. aug. 11. 20:32
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert amikor eszedbe jut, nem engeded el, hanem tovább foglalkozol vele gondolatban.
2021. aug. 11. 20:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda beszélgess vele, aztán kiderül, hogy mi lesz utána...
2021. aug. 11. 21:33
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom, hogy miért pontoztátok le a 4-es válaszolót, teljes mértékben igaza van. Nem lehet a kérdező szerelmes, mivel nem ismeri, de mégis szerelmes vagy szerelmes lesz, mivel gondol rá. De ha nem ismeri, vajon mire gondol? Egyes tulajdonságokat társít hozzá gondolatban, ami elég valószínű, hogy nem igaz, mert nem is olyan a srác, mivel nem ismeri nem tudhatja. Így igazából nem is belé lesz szerelmes, hanem abba az emberbe, akit a képzeletében ő kreált konkrétan.

Aki volt már szerelmes olyan emberbe, akit nem is ismert, annak tisztában kellene ezzel lennie, nem pedig olyan baromságokra gondolni, hogy "bemanifesztált", mert akármennyire is fáj, ilyen nem létezik, nem lehet egy ember érzéseit megváltoztatni azzal, hogy te otthon "varázsolgatsz". Ez abszurd.

Kérdezőnek: próbálkozz be a srácnál, hogy kiderüljön te is tetszel-e neki, mert ha nem, akkor hosszútávon nagyon rossz hatással lehet rád az, hogy egy képzeletbeli emberbe szeretsz bele, aki nem is létezik, csak kivetíted egy adott emberre, akinek nem is tetszel.

2021. aug. 11. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a nok allandoan hangoztatjak, hogy nekik a belso ertekek fontosak. Abbol a nehany szobol kiderult milyen jo a srac szemelyisege azert szeretett bele. :p
2021. aug. 12. 07:10
 8/15 A kérdező kommentje:

Akik nem hisznek az ezoterikus dolgokban ,csukják be a szemüket..🙈

De ma tök random találkoztam vele egy koncerten ,úgy hogy nem is beszéltük meg ,hogy ott leszünk ,sőt nem is beszéltünk.. Szemeztünk is ,többször összetalálkozott a tekintetünk ,viszont nem beszéltünk..túl félénk voltam ://

2021. aug. 12. 23:02
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

Akkor miért nem vagytok még együtt kedves ezoterikus kisasszony ?🤔 Ha annyira bejönnél neki, akkor miért is nem ment most sem oda hozzád?

Teljesen logikus, hogy egy férfi ahelyett, hogy megszólitana egy nőt, otthon leül és elkezd varázsolgatni.

Kicsim, a férfiak ilyeneket nem csinálnak. Ha tetszik nekik valaki, akkor azt megszólítják, és meghódítják. Nőjj fel.

Mondom ezt úgy, hogy én személyszerint hiszek Istenben, de ettől függetlenül két lábbal a földön járok. 21 éves vagy, nem 15.

2021. aug. 13. 01:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Összejött végül? 😁
2021. aug. 17. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!