Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi volt a leghosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idő, amikor csak messengeren beszéltetek úgy hogy nem is találkoztatok soha?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit, de még soha nem találkoztunk.
2021. aug. 10. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
kb fel ev, de csak azert, mert o kulfoldont elt. ez szelsoseges eset volt. normal ismerkedesnel, ha nincs akadalya a talalkozasnak, max 1-2 het.
2021. aug. 10. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
3 hónapot beszéltünk interneten mielőtt találkoztunk volna. Azóta hosszú ideje vagyunk együtt.
2021. aug. 10. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
7 éve külföldre költöztem, előtte pár hónappal ismerkedtem online helyiekkel, azt hiszem 4 hónap volt az amíg csak leveleztünk. Igazából a lehető leghamarabb érdemes, viszont a távolsággal, pénzhiánnyal kitolódhat. Neked kell érezni, hogy csak szórakozik, vagy tényleg szeretne veled találkozni.
2021. aug. 10. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

Nálunk 1 év. De videocheten együtt keltünk ettünk feküdtünk is. Napi szinten ment es hatalmas online szerelem volt.

Ma is az lenne, ha nem tilt le rola a párom, akit megismertem kozben mert nagyon hiányzott miatta a szex igy beleszaladtam egy férfibe aki meg is adja.erre abbol szerelem meg járás is lett aztán féltekenykedés meg tiltás.

2021. aug. 10. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Cirka négy év. :'D

De azóta eltelt még hét, és együtt vagyunk. :)

2021. aug. 10. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Kb 2 évig CSAK messengeren beszéltünk (néha telefonon), de nem találkoztunk személyesen. Ő családos, nagyon elfoglalt, nekem meg eü. gondjaim voltak, vannak. Ha egy évvel hamarabb, vagy egy évvel később ismerjük meg egymást, akkor találkoztunk volna. A körülményeink, és a távolság miatt nem sikerült.
2021. aug. 10. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Fél év, mert külföldön élt :)

Most már 5 éve én is kinn élek vele.

2021. aug. 11. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!