Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátnőjétől kapott karkötőn hordja a lakáskulcsát. Még őt szereti?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 22:22
2/15 anonim válasza:
Úúú, karkötőn?? Ő a lelki társa!
Viccet félre, ne gondold túl. Nekem is van olyan cuccom, amit szeretek mert szép/praktikus/stb., pedig olyan embertől van, akit rühellek.
3/15 anonim válasza:
Nem mindenki kezeli ugyanolyan érzelemmel a tárgyakat. Jó, nyilván vannak olyan tárgyak, amik nagyon az exhez kötődnek (jegygyűrű, közös képes dolgok, belső poénos / nyálasidézetes dolgok stb.), de azon felül sokan csak használati tárgyként tekintenek az extől kapott ajándékokra. Van nekem is olyan gyűrűm, amit extől kaptam, de mai napig hordom, mert tetszik, de attól még nem vagyok az exembe szerelmes.
4/15 anonim válasza:
Úgy ahogy előttem is mondják. Csak azért, mert az extől van nem jelenti azt, hogy érzései vannak iránta. Pl a bátyámnak van egy mini yoda plüssmackója, amit az exétől kapott. Na már most ő imádja azt és semmi pénzért nem dobná ki, mert star wars fan. De ennyi. Csupán yoda az amit lát bele, nem pedig az exét
6/15 anonim válasza:
Egyéb utalás van arra, hogy őt szeretheti, vagy tényleg egy karkötőn akadtál ennyire fenn?
7/15 A kérdező kommentje:
Csak ez egy karkötő, nem kulcstartó. Nem vagyunk még együtt. Szerintetek kérdezzem meg, hogy szereti még?
2021. aug. 9. 22:33
9/15 anonim válasza:
2002-ben kaptam az akkori pasimtól egy karórát. Azóta minden nap hordom, holott már férjhez mentem (2-szer is), gyerekem is született.
Várom, hogy bekrepáljon, de az elemcsere mindig megoldotta, ha gond volt vele. Viszont ha tönkremegy, nem fogom megcsináltatni, a férjem vesz nekem egy újat.
10/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem Januárba fejezték be az amúgy nem hosszú kapcsolatot.
2021. aug. 9. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!