Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint oké 2-3 szex hetente egy friss kapcsolatba, szerintetek ez normális?
Akik azt írják, lehet mást is csinalbi, dugtak már vaha egy igazan jót, vagy csak letudjak és na vegre csinalhatunk mast?
Persze, hogy mást is csinál mimdenki, de nem szex helyett, hanem mellette.
Heti 2 az szanalmasan, nevetségesen kevés. Kis gyerek mellett 3 ev után napi 2. Mindig. Imadunk szexelni. Sajnalom azokat akiknek "jobb" dolguk van.
Nagyon el lennék keseredve a hét többi 5 napján, hogy hogy a francban nem kíván annyira a szerelmem, hogy szeretkezni akarjon velem? Ha rám néz kb, akar. Szerintem ez a normális. Ott, ahol szerelmesek.
21-es nálatok ez a normális, nálunk meg az, amit leírtam a 20-asban. Amikor reggel fél ötkor felkelünk, és kimegyünk horgászni, aztán utána még elvégezzük a napi dolgokat, esetleg átmegyünk egy baráthoz egyet beszélgetni, akkor este a szexhez nincs kedvünk, viszont egy nagyon jó napunk volt, amit élveztünk együtt. Úgyhogy nem kérek a sajnálatodból :)
De ha már a sajnálatnál tartunk, én meg azt sajnálom, akinek a szex a fontosabb, mint hogy közös emlékeket és élményeket szerezzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!