Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm szerint oké 2-3 szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szerint oké 2-3 szex hetente egy friss kapcsolatba, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
2 hónapos a dolog, 30 évesek vagyunk. Azt mondja valmi energia lemegy ilyenkor róla ami ártalmas, és neki elég ennyi...
2021. aug. 9. 21:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a mennyiség a gond, mert van akinek nincs többre igénye. Itt a magyarázat az, ami elképesztő és ijesztő.
2021. aug. 9. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Normális lehet, ha ennyi az igény. Nálunk a legelején a napi 1-2 volt mondjuk mi a 20as éveink elején jártunk. Mostmár elég a heti 2-4 is. Ha neked nem elég akkor beszéld meg vele, ha nem fog ez változni akkor három lehetőséged van

- Maszturbálás

- Beletörődsz

- Szakítotok ( tudom, hogy ez nem mindenkinél szakító ok, de van akinél igen)

2021. aug. 9. 22:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem utána olyan mint ha leszívták volna az életerőm :D nekem is simán elég lenne a heti 2-3 ha friss ha nem friss. Szintén F30
2021. aug. 9. 22:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem heti 2-3 szex az egy egészséges, normális mennyiség, nem olyan alacsony, hogy azon kelljen gondolkodni, egészséges-e a nő vagy frigid-e... és a mennyiség különben sem feltétlenül függ a kapcsolat hosszától.

Viszont ez a spirituális sületlenség engem zavarna.

2021. aug. 9. 23:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem.Kevés.
2021. aug. 10. 00:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha neked kevés akkor el kell hagynod.
2021. aug. 10. 03:27
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Az okés h heti 2 3 alkalom.
2021. aug. 10. 03:51
 18/23 anonim ***** válasza:
42%
nálunk minden nap van 4 hónapos kapcsolatban... csoda hogy még élek?
2021. aug. 10. 05:27
 19/23 anonim ***** válasza:
42%
napi 2-3 kell
2021. aug. 10. 05:52
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk heti 1 van, van hogy csak két hetente, felőlem lehetne többször is, páromnak (ő a férfi) kevesebb az igénye, bár mi 40 körül vagyunk, és már több mint egy éve együtt, de az elején is ennyi volt, szabadság alatt volt esetleg több. Hozzá kell tennem, hogy nálunk aktív az élet, munka mellett barátok, programok vannak bőven, és párom két műszakozik, tehát hétköznap nem is nagyon lenne rá erőnk és időnk.

Szóval a mennyiség az nem gond, mindenkinek más az igénye, ha neked kevés, és nem tudsz beletörődni, akkor vége. Bár én inkább a hülye kifogás miatt szakítanék. :) Ilyen nekem nem fér bele.

2021. aug. 10. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!