Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint oké 2-3 szex hetente egy friss kapcsolatba, szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2 hónapos a dolog, 30 évesek vagyunk. Azt mondja valmi energia lemegy ilyenkor róla ami ártalmas, és neki elég ennyi...2021. aug. 9. 21:27
2/23 anonim válasza:
Hat kicsit több lehetne az elejen, mi lesz veletek egy fel ev mulva?
3/23 anonim válasza:
A 2-3 szex lehet rendben, valakinek lehet ennyi az igénye egy friss kapcsolat esetén is. De a magyarázata... hát nem tudom, az inkább furcsa....
4/23 anonim válasza:
Nekem heti 2 az igényem friss kapcsiban is🤷🏻♀️
5/23 anonim válasza:
"Azt mondja valmi energia lemegy ilyenkor róla ami ártalmas, és neki elég ennyi..."
Wtf? Akkor menjen el egy sámánhoz, aki heti 3x leveszi róla a rontást. Te meg keress magadnak egy értelmesebbet, akivel legalább az elején van egy kis szenvedély és nem csak auratisztításra használ.
7/23 anonim válasza:
Hát ilyet még én sem hallottam, auratisztító szex. Itt lesznek gondok, kérdező, és nem a szex gyakorisága miatt. :D
8/23 anonim válasza:
Teljesen normális. Kérdés az, hogy szerinted normális e? Te gyűröd a lepedőt vele.. nem mi.
9/23 anonim válasza:
A szex gyakoriságával szerintem nincs gond, nem kötelező annyit bszni, mint a nyulak. Ez a rossz energia dolog már problémásabb.
Mindenesetre, ha neked nem felel meg, lehet szakítani, és lapozni.
10/23 anonim válasza:
A mennyiséggel szerintem nincs baj, nekem is bőven elég heti 2. Lehet ám mást is csinálni, nem csak dugni.
A magyarázat mondjuk kicsit para. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!