Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti fontosnak tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti fontosnak tartjátok, hogy egy pasi tudjon főzni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 00:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Az fontos, hogy amit szeret enni, azt el tudja magának készíteni, vagy meg tudja magának venni. A lényeg az, hogy ha valamit kíván, ne nekem puffogjon durcásan, hogy miért nem csinálom meg neki.
2021. aug. 9. 01:03
 2/15 anonim ***** válasza:
13%
Gyakran fordul ez elő veled egyes?
2021. aug. 9. 02:45
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Olyan szinten fontos, hogy mondjuk amikor a kisebbik gyerekek születtek, tudott meleg ételt tenni a nagyok elé. Semmi extra, sajtos-tejfölös tészta, borsóleves, ilyesmik. De mégis jobb, mint ha 4-5 napig mireliten éltek volna.
2021. aug. 9. 02:53
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Ige
2021. aug. 9. 04:17
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Úgy "fontos", hogy azért még van elég sok dolog, ami a sorban előtte van fontosságban. Egy férfi sem válik csak azért vonzóvá, mert tud főzni és egy sem válik csak azért nem vonzóvá, mert nem tud főzni.
2021. aug. 9. 04:49
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha ezen azt érted, hogy ne legyen másra utalva abban, hogy ne haljon éhen, akkor igen.

Én nem vagyok nagyon kajás, nem fontos, hogy rám is főzzön, meg értsen a bonyolult ételekhez, stb., annyira nem érdekel az evés. De persze hátránynak nem hátrány.:)

(Ellátom magam részben, részben meg szoktam készételt is venni.)

És mindig tetszett, amikor valaki meglepett azzal, hogy pogácsát sütött, vagy főzött valamit nekem.:)

2021. aug. 9. 05:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy fontos. Anno az exemnek nem volt munkája 3 hónapig és egy kibąszott szendvicset nem volt képes csinálni míg én 6 napoztam/13 óra. Este 9 volt mire hazaértem és még neki állt feljebb, hogy miért van kupi és miért nincs megfőzve. A mostani párom meg 3 fogásos ebédet/vacsorát csinál, ha neki kell főznie, mert mondjuk én túlórázok.

Úgyhogy igen számomra elég fontos ez.

2021. aug. 9. 06:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Alap.
2021. aug. 9. 06:40
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szinten fontos, hogy tudja ellátni magát, tudjon ehető dolgokat összedobni otthon, ne haljon éhen, ha zárva van a bolt és mondjuk nincs netpincér. Tudja, hogyan kell bekapcsolni a tűzhelyet, ha van neki, akkor a mosogatógépet, ismerje az alapvető konyhai eszközök funkcióját. Egyáltalán nem kell mesterszakácsnak lenni, de még főzni tudni sem, szerintem simán csak az életképesség része, hogy alapvető ételeket is össze tud magának dobni az ember és nem esik kétségbe (és nem az én segítségemet várja), ha mondjuk tésztát vagy rizst kéne főzni.
2021. aug. 9. 07:22
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Fontos nekik, mivel ők nem tudnak és nem is hajlandók. A házimunka a mai feminista világban a férfi dolga.
2021. aug. 9. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!