Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok szokták egymás kezét simogatni, vagy ez már több attól?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 09:56
1/7 anonim válasza:
nem, a barátok a nemi szervüket szokták simogatni
3/7 anonim válasza:
Elképzelhető hogy egy barát megsimogatja egy másik kezét.Amennyiben egy ellenkező nemű barátod volt,akkor már joggal gyanakodhatsz,mert összekeverted a "jóban vagyunk" és a barátságot.
4/7 anonim válasza:
velem még ilyesmi sosem történt, én elképzelhetetlennek tartom
5/7 anonim válasza:
10:48 Ebből látszik hogy még sosem voltál igazán bajban.Vagy sosem voltak igazi barátaid.
6/7 A kérdező kommentje:
A "barát" fiú, én lány vagyok... :)
2010. aug. 29. 11:26
7/7 199303 válasza:
hát van amikor szokták egymás kezét simogatni vagy nem tudom. mi az öcsém barátjával csináltuk ezt h barátként tekintetünk egymásnak és simogatuk néha egymás kezét. bár utána pár honappal öszejötünk. ugyhogy nem tudom lehet nem is barátként néztük akkor se egymásra csak nem akartuk bevalani saját magunknak se:D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!