Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőnknek mennyire szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnknek mennyire szimpatikus ha egy férfi szereti a könyveket?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 20:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
38%

Nagyon, kedvelem az intelligens férfiakat.

32 n

2021. szept. 27. 19:45
 22/30 anonim ***** válasza:
21%

Nekem nagyon fontos. 3000 kötetes könyvtáram van.

De az még fontosabb, hogy mit olvas. Celebek firkálmányait, képregényt, bulvár szemetet, vagy értékes irodalmat?

2021. dec. 12. 04:44
 23/30 anonim ***** válasza:
38%
Jobban szeretem a rántott húst, de nem ítélem el miatta.
2022. jan. 15. 11:57
 24/30 anonim ***** válasza:
22%
Nekem nem jön be, mert magam is gyűlölöm a könyveket, soha nem érdekelt, és az intelligencia és eszesség sem itt kezdődik.
2022. jan. 15. 14:40
 25/30 anonim ***** válasza:
37%

Nálam alap, hogy egy férfi legyen értelmes, szeressen könyveket olvasni, aki nem volt ilyen, azzal nem is kezdtem soha, teljesen esélytelen.

Ez ugyanolyan alap elvárás volt nálam mindig, minthogy az adott férfi legalább 15 centivel magasabb legyen nálam, sötét hajú, és legyen vonzó számomra.

A férjemmel 1000+ os könyvgyűjteményünk van itthon, több közös kedvenccel:) Imádom hogy ugyanúgy élvezi a könyvek világát mint én:)

Számomra azok akik nem olvasnak, egyszerűen túl unalmasak. Ez van.

2022. jan. 15. 14:57
 26/30 anonim ***** válasza:
28%
Falom a könyveket én is. Vegyes körettel, természetesen.
2022. márc. 26. 09:24
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Abszolút pozitív.
2022. márc. 26. 21:49
 28/30 anonim ***** válasza:
26%
Nem bírom a könyvmoly típusú férfiakat. Nem gyakorlatiasak, nem értenek szinte semmi férfias dologhoz amihez kellene. Muják, nyámnyila pasik olvasgatnak többnyire. Számomra abszolút hátrány.
2022. márc. 27. 09:18
 29/30 anonim ***** válasza:
16%
Abszolút szimpatikus. Nem feltétel, hogy nagy könyvmoly legyen, mert (már) én sem vagyok az. De azért mikor egy randin a srác azt mondta, hogy 1 db könyvet nem olvasott még el életében, iskolai kötelezőket sem, semmit, akkor meglepődtem. Azért ez durva.
2022. márc. 27. 11:02
 30/30 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon szeretem, ha olvasott, én 8 éves korom óta járok könyvtárba. Nem kitétel, hogy könyvmoly legyen, de eddig szerencsére a hozzám hasonló férfiak találtak meg, mivel, mint írtam, általában a könyvtárban vagyok megtalálható. Nyugodtan olvashat ponyvairodalmat is bevallom, néha én is erre vetemedek, mindenevő vagyok.
2022. márc. 27. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!