Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőnknek mennyire szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnknek mennyire szimpatikus ha egy férfi szereti a könyveket?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 20:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
28%
Ez férfiként mondom, de szerintem a könyvektől függ. Nekem pl kifejezetten unszimpatikus, ha egy nő "az irodában épp divat olvasni" elvek mentén kizárólag Csernust meg Harry Pottert olvasna. Ha egy H.P Lovecraft ott a gyűjteményben, arra már felkapnám a fejem. (tegyük hozzá úgy, hogy én magam sem vagyok nagy olvasó, a divatolvasást nem csípem)
2021. aug. 8. 20:55
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Nekem szimpatikus. Szerintem bármit is olvas,az jobb,mintha a kocsmában inna,vagy játékfüggő lenne.
2021. aug. 8. 20:59
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Engem esküszöm felizgat
2021. aug. 8. 21:00
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

Továbbra sincs olyan, hogy "a nőknek", de nekem személy szerint szimpatikus.

Van 1-2 olyan könyv, és műfaj, ami miatt eléggé húznám a számat, de egyébként kifejezetten előny.

27 éves vagyok, és kb 14 éves korom óta olvasok mindent, ami a kezem ügyébe kerül az orosz klasszikusoktól kezdve a japán szépirodalmon át egészen a nyugati fantasykig. (igen, benne volt a harry potter is; #1nél már lehet nem lenne esélyem :P) és mindig örülök, amikor valaki tud új, jó könyveket mutatni. Meg persze annak is, aki szeretné, hogy én is ajánljak neki.

2021. aug. 8. 21:03
 5/30 anonim válasza:
71%
Nekem szimplán az, hogy szereti a könyveket még nem "szimpatikus". Az olvasottság, tájékozottság, lexikális tudás és intellektus: na, az már vonzó.
2021. aug. 8. 21:42
 6/30 harebell ***** válasza:
88%
Én nagy könyvmoly vagyok és bár nem elvárás, de mindenképp előny számomra, ha a férfi is szeret olvasni. Ugyanakkor önmagában ettől nem lesz automatikusan szimpatikusabb emberileg.
2021. aug. 8. 22:03
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Maga az olvasás teljesen semleges faktor. Viszont ha az olyan könyveket (is) szereti, amiket én, akkor persze pluszpont, hisz így adott egy közös érdeklődési kör.
2021. aug. 8. 22:08
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ, milyen könyveket.
2021. aug. 8. 23:08
 9/30 anonim ***** válasza:
22%

A párom ilyen, egy darabig jó volt ajándék téren, de már marhára unom, hogy minden tele van velük...

Amúgy hidegen hagy teljesen, hogy éppen könyvet olvas vagy filmet néz...

2021. aug. 9. 00:34
 10/30 anonim válasza:
91%
Nem tudom, de azt tudom hogy a Jegyesemet egy könyvbemutatón ismertem meg. Ennek lassan 3 és hamarosan házasodni fogunk!
2021. aug. 9. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!