Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnknek mennyire szimpatikus ha egy férfi szereti a könyveket?
Figyelt kérdés
2021. aug. 8. 20:50
1/30 anonim válasza:
Ez férfiként mondom, de szerintem a könyvektől függ. Nekem pl kifejezetten unszimpatikus, ha egy nő "az irodában épp divat olvasni" elvek mentén kizárólag Csernust meg Harry Pottert olvasna. Ha egy H.P Lovecraft ott a gyűjteményben, arra már felkapnám a fejem. (tegyük hozzá úgy, hogy én magam sem vagyok nagy olvasó, a divatolvasást nem csípem)
2/30 anonim válasza:
Nekem szimpatikus. Szerintem bármit is olvas,az jobb,mintha a kocsmában inna,vagy játékfüggő lenne.
4/30 anonim válasza:
Továbbra sincs olyan, hogy "a nőknek", de nekem személy szerint szimpatikus.
Van 1-2 olyan könyv, és műfaj, ami miatt eléggé húznám a számat, de egyébként kifejezetten előny.
27 éves vagyok, és kb 14 éves korom óta olvasok mindent, ami a kezem ügyébe kerül az orosz klasszikusoktól kezdve a japán szépirodalmon át egészen a nyugati fantasykig. (igen, benne volt a harry potter is; #1nél már lehet nem lenne esélyem :P) és mindig örülök, amikor valaki tud új, jó könyveket mutatni. Meg persze annak is, aki szeretné, hogy én is ajánljak neki.
5/30 anonim válasza:
Nekem szimplán az, hogy szereti a könyveket még nem "szimpatikus". Az olvasottság, tájékozottság, lexikális tudás és intellektus: na, az már vonzó.
6/30 harebell válasza:
Én nagy könyvmoly vagyok és bár nem elvárás, de mindenképp előny számomra, ha a férfi is szeret olvasni. Ugyanakkor önmagában ettől nem lesz automatikusan szimpatikusabb emberileg.
7/30 anonim válasza:
Maga az olvasás teljesen semleges faktor. Viszont ha az olyan könyveket (is) szereti, amiket én, akkor persze pluszpont, hisz így adott egy közös érdeklődési kör.
9/30 anonim válasza:
A párom ilyen, egy darabig jó volt ajándék téren, de már marhára unom, hogy minden tele van velük...
Amúgy hidegen hagy teljesen, hogy éppen könyvet olvas vagy filmet néz...
10/30 anonim válasza:
Nem tudom, de azt tudom hogy a Jegyesemet egy könyvbemutatón ismertem meg. Ennek lassan 3 és hamarosan házasodni fogunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!