Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?
Vagy olyan alapon elsz hogy "egyszer élunk", "elj a mának", es megéled a jo pillanatokat tervezések es gorcsolések nelkul, vagy tudatosan választasz magadnak tarsat es kihagyod az életbol az ilyeneket.
En most az elso verzio szerint élek. A srác lehet egyszer menni fog, de addig is én probálom megélni azt hogy Vele legalább jo lenni amig van.
Exem gondolkodtatott el ugyanis.
A kapcsolat végén en azt mondtam neki, ha tudom hogy ez lesz belole (szakitás),en akkor össze se jottem volna vele.
Ő viszont erre kapásbol azt felelte, ha ő tudta volna első nap.is hogy vége lesz, ő akkor is összejött volna velem.
Szerintem a mostani barátom is detto ugyanigy gondolkodik.
Nem tudja a jövőben még mi lesz velünk, de ő a jelenben akkor is velem van és engem választ, ezt nem hagyja ki.
Nem ertem a lepontot.
Mindenki ugy van a kapcsolatban hogy ő a nagy ő es fix a holtomiglan? Vagy hogy?
Igy nem lehet kaocsolatban elni ennyire hülyén.
#5 Ne foglalkozz vele! Van aki azért jár ide, hogy mindenkire negatívot nyomjon. Nem is volt gyanús, hogy pl egy témánál mindenhol pirosan volt egy 61%-os értékelés, csak egy hozzászólásnál nem.
Amúgy én is azt mondom, hogy az ember az eszére hallgasson ilyen téren. Voltam én is hasonló döntéskényszerben, és nehezen léptem ki abból a kapcsolatból, de nem bántam meg, hogy az eszemre hallgattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!