Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevállalnátok a gyereket csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnátok a gyereket csak mert a barátnőtök erőlteti?

Figyelt kérdés

Én mindig is utáltam a gyerekeket. Nem is akartam gyereket. De egy olyan csajt fogtam ki, aki mindig is akart, és szinte napi szinten nyaggat, hogy csináljunk.

Csak 3 hónapja vagyunk együtt!! Már megkértem a kezét (ezt is mert erőltette), és 2 év múlva megházasodunk. Miért akar ennyire sietni?? Mondogatom neki, hogy a házasság után lehet gyerekünk, de ez nem elég neki, már most akar. 25 éves a csaj, ennél lehetne több esze...

Én még nem akarok, és lehet nem is fogok igazán. Megérné csak azért gyereket vállalni, hogy ezzel boldoggá tegyem?

2021. aug. 8. 08:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2021. aug. 8. 12:16
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez troll kérdés. Csak nem vagy ekkora balek. Normális ember nem erőltetésre szokott eljegyezni, házasodni, gyereket gyártani.

A "csajt" meg nem kifogni szokták, csak szólok.😉 Ok.,ő 25 éves, de te mennyi vagy, 16?

2021. aug. 8. 15:04
 23/30 A kérdező kommentje:
9: másfél hónap sem telt el, hogy eljegyeztem miután összejöttünk
2021. aug. 8. 19:59
 24/30 A kérdező kommentje:
22: SAJNOS nem troll kérdés. Én 22 vagyok egyébként.
2021. aug. 8. 20:01
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy troll , miért nem mondtál nemet?
2021. aug. 8. 20:02
 26/30 A kérdező kommentje:
A leánykérésre? Abban a pillanatban komolyan gondoltam... :c
2021. aug. 8. 20:58
 27/30 anonim ***** válasza:
78%

És mi lesz majd?

Egyik este nem húzod ki, mert "a pillanatban komolyan gondoltad" a gyereket?

Jajj kenyèr.

Remèlem trollkodsz

2021. aug. 8. 21:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Én berválalnám bárkivel, amúgy esélyem nincs a nőknél.
2021. aug. 8. 21:06
 29/30 1Léna ***** válasza:
100%

Nehéz döntés előtt állsz!

25 éves nő teljesen alkalmas már a gyermekvállalásra, erre a hormonjai is erőssen késztetik. (sokan ezeket az érzéseket elnyomják, vagy nem merik felvállalni)

22 évesen egy férfi lehet még bizonytalan a családalapításban.

Ha úgy érzed, hogy ez a lány nem csak testileg, hanem minden más módon is, a hibáival együtt is álmaid asszonya akkor semmiképpen ne szalaszd el. Ebben az esetben ragadj meg minden alkalmat, lehetőséget, hogy boldoggá tedd. Mert ha boldog lesz melletted, akkor remélhetőleg ő is fáradozik majd, hogy téged boldoggá tegyen.

Ha kétséged van afelől, hogy te, vagy ő nem tudna hosszútávon együtt élni. Már most sok a surlódás, sok a különbözőség, egyet nem értés. Nincs közös kikapcsolódásotok, hobbitok, és ezt nem tudná a szeretet erőssége egyensúlyban tartani, akkor megfontolandó a párkapcsolatban maradás is.

2021. aug. 9. 08:16
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Na figyu ecsém, leírom velem mi volt. A szitu kb ugyanez, természetesen nem csináltam neki gyereket, a csaj lelépett sok év után, és 2 héten belül összejött valami papucs verébbel, rá egy évre már ki is nyomott 1 kölköt neki🤣 Szegény papucs pasi természetesen feleségül vette, de csóró pár év alatt 20 évet öregedett😅 Dobd ki a ribizlit, és nézd meg egy év múlva már kinyom egy kölköt az is valakinek 😁 mindegy ezeknek hogy ki, csak csinálja már fel valaki őket
2021. aug. 9. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!