Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok a gyereket csak mert a barátnőtök erőlteti?
Én mindig is utáltam a gyerekeket. Nem is akartam gyereket. De egy olyan csajt fogtam ki, aki mindig is akart, és szinte napi szinten nyaggat, hogy csináljunk.
Csak 3 hónapja vagyunk együtt!! Már megkértem a kezét (ezt is mert erőltette), és 2 év múlva megházasodunk. Miért akar ennyire sietni?? Mondogatom neki, hogy a házasság után lehet gyerekünk, de ez nem elég neki, már most akar. 25 éves a csaj, ennél lehetne több esze...
Én még nem akarok, és lehet nem is fogok igazán. Megérné csak azért gyereket vállalni, hogy ezzel boldoggá tegyem?
NEM.
Ne baszd el a gyerek életét avval hogy nem akarod őt.
"olyan csajt fogtam ki, aki mindig is akart"
Ha mindig is tudtad ezt, akkor egyáltalán minek jöttél össze vele?
Megéri elb..szni a saját, az ő és legfőképp egy ártatlan ember életét?
Mit mondasz majd a gyerekednek? Hát fiam, én sose akartalak, úgy hagyjál már békén, anyádat is csak azért gyűlölöm, mert belekényszerített a házasságba, meg a gyerekvállalásba.
Csodásan hangzik, nem?
Ha tényleg komoly a kérdés:
Màr az elején , ismerkedési fázisban ki kellett volna hogy jöjjön, hogy a làny nagyon szeretne gyereket, te pedig nagyon nem.
Most meg 3 hónap alatt eljegyezték, ès 2 éven belül el kell venned, és ezt kb úgy írod le , hogy nem sok beleszólàsod van a dolgokba
Mindegy, ne is törődj vele 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!