Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs értéke manapság a szüzességnek?
mi erteke lenne? miben hataroz meg egy embert az, hogy volt-e mar benne penisz? (mert gyanitom, megint csak a nokre van kielezve a kerdes, egy pasinal sosem volt ertek a szuzesseg)
mondom ezt ugy, hogy viszonylag keson vesztettem el es nem volt sok partnerem, de nevetsegesnek es ostobasagnak tartom a szuzesseg alapjan megitelni valakit.
A szüzesség önmagában egy állapot, nem érték. Ha csúnya vagyok és nem szól hozzám senki az ellenkező nemből, akkor nem mondhatnám, hogy olyan értékes vagyok, amiért önmegtartóztattam :D
Az meg a legtöbbeknek nem mindegy, hány emberrel volt előtte a párja. Férfi és nő esetében is van egy limit (egyéni, hogy ez hol van), ami felett már nem tudná elfogadni az előéletét. Van, akinek ez a limit a nulla, nekik gondolom a szüzesség felértékelődik. De a legtöbben azért tudják, hogy csak azért, mert valaki még nem volt (sok) emberrel, igenis lehet csalfa és ez nem garancia semmire. Ahogy a fordítottja is igaz.
Mert nem mindenki ugyanúgy gondolkozik. Én azt sem tudom a páromnak hány szexuális kapcsolata volt előttem, mert nem érdekel. Én a szabadság híve vagyok, ha valaki arra vágyik hogy sok partnere legyen, miért kéne önmegtartóztatni? Hogy frusztrált legyen, mert nem tudja kiélni a vágyait? Az kinek jó?
Ez a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák és nem is kell hogy azok legyünk. Így mindenki megtalálja a párját. Semmi baj azzal, ha neked ez érték, de ne kérj számon senkit aki nem úgy gondolkozik ahogy te. Hanem találd meg azt, aki igen.
Mert manapság a konnyu kapcsolatok vannak elonyben.
A szuzeket meg sokáig kell fűzni vagy tapadnak szex után.csak macera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!