Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs értéke manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs értéke manapság a szüzességnek?

Figyelt kérdés
Hogy lehet, hogy a legtöbb embernek tényleg mindegy, hogy hány emberrel volt előtte a párja? Miért nincs értéke az önmegtartóztatásnak?

2021. aug. 6. 16:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

mi erteke lenne? miben hataroz meg egy embert az, hogy volt-e mar benne penisz? (mert gyanitom, megint csak a nokre van kielezve a kerdes, egy pasinal sosem volt ertek a szuzesseg)

mondom ezt ugy, hogy viszonylag keson vesztettem el es nem volt sok partnerem, de nevetsegesnek es ostobasagnak tartom a szuzesseg alapjan megitelni valakit.

2021. aug. 6. 16:24
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

A szüzesség önmagában egy állapot, nem érték. Ha csúnya vagyok és nem szól hozzám senki az ellenkező nemből, akkor nem mondhatnám, hogy olyan értékes vagyok, amiért önmegtartóztattam :D

Az meg a legtöbbeknek nem mindegy, hány emberrel volt előtte a párja. Férfi és nő esetében is van egy limit (egyéni, hogy ez hol van), ami felett már nem tudná elfogadni az előéletét. Van, akinek ez a limit a nulla, nekik gondolom a szüzesség felértékelődik. De a legtöbben azért tudják, hogy csak azért, mert valaki még nem volt (sok) emberrel, igenis lehet csalfa és ez nem garancia semmire. Ahogy a fordítottja is igaz.

2021. aug. 6. 16:25
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Mert nem mindenki ugyanúgy gondolkozik. Én azt sem tudom a páromnak hány szexuális kapcsolata volt előttem, mert nem érdekel. Én a szabadság híve vagyok, ha valaki arra vágyik hogy sok partnere legyen, miért kéne önmegtartóztatni? Hogy frusztrált legyen, mert nem tudja kiélni a vágyait? Az kinek jó?

Ez a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák és nem is kell hogy azok legyünk. Így mindenki megtalálja a párját. Semmi baj azzal, ha neked ez érték, de ne kérj számon senkit aki nem úgy gondolkozik ahogy te. Hanem találd meg azt, aki igen.

2021. aug. 6. 16:25
 4/19 anonim ***** válasza:
4%

Mert manapság a konnyu kapcsolatok vannak elonyben.

A szuzeket meg sokáig kell fűzni vagy tapadnak szex után.csak macera.

2021. aug. 6. 16:27
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne? Kinek mi köze hozzá? Kiakasztod a nyakadba a statisztikát, és úgy mész bevásárolni, és elvárod, hogy közben megtapsoljanak?
2021. aug. 6. 16:43
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Egy szűzzel nem tudnék mit kezdeni. Viszont olyannal sem, aki előttem végigkurta a fél várost. Azért van aranyközépút is, nem?
2021. aug. 6. 16:44
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Voltolyan pasim, akinek én voltam az első. Majd pár év múlva megcsalt, arra hivatkozva, hogy mert ő tudni akarja milyen mással. Nagy nehezen megbocsátottam, majd utólag kiderült, hogy még rengetegszer megcsalt, mert neki kell a tapasztalat. Most akkor ezt kellett volna értékelnem?
2021. aug. 6. 16:46
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
Annak ellenére, hogy viszonylag későn vesztettem el a szüzességemet, és csak egy emberrel voltam 32 éves létemre eddig, nem gondolom, hogy a szüzesség és az önmegtartóztatás akkora érték lenne. Nem attól lesz értékesebb az ember, hogy fenn tartott orral tartogatja magát, és attól sem lesz értékesebb, hogy 0-2 partnere volt a mittudomén, 4-7 helyett. Raádásul azért a legtöbb esetben nem azért szűz az embere, mert olyan önmegtartóztató, hanem mert úgy alakult... aki meg ennyire benne van az önmegtartóztatásban, hogy 21-2 éves kora fölött önszántából szűz, az általában vallásos... az meg nekem egyrészt nem érték, másrészt meg akkor jobban teszi, a szintén vallásos emberek között keresgél, mindenki érdekében.
2021. aug. 6. 16:49
 9/19 anonim ***** válasza:
23%
Bár ne lenne igaz,de az sajnos. Egy szűz lánnyal lehetsz bármilyen jó, úgyis kíváncsi lesz máséra is.
2021. aug. 6. 16:50
 10/19 anonim ***** válasza:
9%
Mert olcsó az apaságo teszt. A szüzesség azért volt érték mert a pasira nem tudták más gyerekét ráfogni.
2021. aug. 6. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!