Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a barátotok részmunkaidőben dolgozna?

Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 08:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 hát ezaz, Svájcban pl sokan dolgoznak részmunkaidőben, mert ott úgy is annyit keresnek, hogy még sok is. Itt Magyarországon kevés ember engedheti ezt meg magának, és a kérdező sem dúskál a pénzben, ahogy írta. Ha dúskálna, akkor egy nőt sem zavarna, hogy kevesebbet dolgozik, sőt.
2021. aug. 5. 09:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha kap annyi fizut részmunkaidőben, hogy tisztességesen megéljen/éljünk később, és a fennmaradt időt nem(csak) marhaságokkal veri el, nekem semmi kifogásom.
2021. aug. 5. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Svájcban lakom és részmunkaidőben dolgozom. Nem is terveztem hogy teljes állást vállalok, mert a fizetésem nekem elég és így nem vagyok egy szottyadt krumplis zsák mire haza érek. A férjem teljes állásban dolgozik, de a csapatából ő az egyetlen, a többiek szintén részmunkaidőben vannak. Ennek ellenére simán van családjuk, és el tudják tartani magukat. Szóval én ezen nem problémáznék, sőt, örülnék is ha a férjem kicsit kevesebbet vállalna.

Viszont azt is nézni kell, hogy Magyarországon nagyon kevés olyan munkahely van, ami részmunkaidőben is kínál akkor a fizetést, hogy az elég legyen a megélhetésre.

2021. aug. 5. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kulfoldon elek, a baratom reszmunkaidoben a duplajat keresi a fizetesemnek.

Nem zavar (amugy nincs kozos kassza), csak neha irigykedek ra, hogy napkozben elmehet strandolni meg ilyenek.

2021. aug. 5. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Erettsegi utan en negyoras, teljesen bejelentett irodai munkat talaltam. Anyam mondta, hogy nyolc oraban is megeroltethetnem magam. Akkor talalkoztam tobb osztalytarssal, akik nyolc oraban dolgoztak ugyanannyiert.
2021. aug. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!