Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért válik pár alkalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válik pár alkalom (szex) után unalmassá az adott párom?

Figyelt kérdés
.Volt már pár kapcsolatom amiből 2 elég hosszú is volt de ha nem is mondtam meg nekik pár szex után már új partnerre vágytam és betudtam akkor ezt annak hogy még fiatal vagyok de eltelt egy csomó idő és nem változott ez semmit .. 26/L
2021. aug. 4. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert már tudod, hogy mire számíthatsz.
2021. aug. 4. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szexel volt probléma, hanem nem a megfelelő emberekkel jöttél össze.
2021. aug. 5. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Proper garden tool
2021. aug. 5. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szereted őket, nem vagy szerelmes.
2021. aug. 5. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Mert szereted a változatosságot! Ez rendben is van,de akkor ne kezdj párkapcsolatba,hanem inkább szerezz minél több pasinak örömöt!
2021. aug. 5. 01:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy nem megfelelő partnereid voltak, vagy te vagy ilyen, hogy konkrétan mindig új partnerre vágysz?

Ezt neked kell látni, és tisztázni először. Nem elégítenek ki megfelelően a partnereid, vagy maga a személy egészében válik unalmassá számodra?

2021. aug. 5. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!