Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit elbizonytalanodtam ezek után. Mit csináljak?
Én egy közös programmal kapcsolatban meggondoltam magam, végül nem akartam oda menni ahová a barátom, amin csúnyán összevesztünk telefonon. Ő x helyre akart menni, én y helyre (pontos helyeket nem fogok írni, mert nem ez a lényeg). Szinte mindig az van, amit ő akar. Én most ellent mondtam neki, persze normális hangnemben, amiből persze veszekedés lett. Azt mondta rám, hogy én mennyire szemét vagyok. Azt mondta, ha nem, akkor nem lesz közös életünk. Erre azt mondtam, hogy kész vége. Persze utána, nem így gondolta. Hívogatott, azt mondta ha nem vettem volna fel a telefont, képes lett volna oda jönni ahol a szüleimmel élek.
Azt mondta majdnem rosszul lett, miután ennyire felidegesítettem, és hogy ő csak a javamat akarja. Azt mondja ha azt mondta rám, hogy szemét volt, az csak azért volt mert én vesztem vele össze. Ha pedig szakítanék vele, abba belerokkanna, mert ő mennyire szeret engem. Lelkiismeret furdalásom lett, és belegyeztem abba, amit ő akar.
Hallás károsodás érné?
Nyomi egy manipulátor.
Ha annyira fontos vagy neki, miért nem becsül?
Az, hogy szemétnek titulált nem annak a jele.
Ne is legyen közös életetek, pokol lenne - neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!