Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Elbizonytalanodtam, valaki segitsen
két lehetőséget látok, de rossz hírem van:
1) Csak simán nagyképű, s arra vár, hogy majd te is szerelmet vallasz kicsit megcsöcsörészik téged, s ki vagy pipálva. Megy tovább.
2) Nem vagy olyan jó nő, hogy akarjon valamit tőled, de tudsz neki segíteni ebben-abban.
Nem akarlak megbántani, de ha akarna valamit már lépett volna.
1. vagyok: Azt hiszem akkor érted mire gondoltam. Próbaképpen ne add oda neki egyszer-kétszer a házit, mert épp tanulsz a füzetből s kell neked... nézd meg a reakcióját.
(Tippelek: először könyörögni fog, aztán megint könyörögni fog... aztán felajánlja valaki más füzetét, hogy tanulj abból, amíg lemásolja... azt meg fog sértődni... Már ha közben nem adod neki oda, mert akkor megint barátok lesztek. De ha nem adod oda, akkor a fentiekre számíts.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!