Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélye a nőknél egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye a nőknél egy olyan férfinak aki nettó 190 ezret keres?

Figyelt kérdés
Plusz cafeteria.
2021. júl. 31. 10:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezek nem kifogások, nem értek semmihez amivel jól lehet keresni. Nyelvtudással sem érsz önmagában semmit, ha nincs mellette valami specifikusabb tudás.
2021. júl. 31. 10:27
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Nekem semmi specifikusabb tudásom nincs a nyelvtudásaim mellett és érvényesülök vele, de jó :) Ahogy érzed. Sok szerencsét azért.
2021. júl. 31. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Fatelepen nem mèsz sokra a nyelvvizsgával

Mèg mindig nem a fizu az elsődleges szempont a kapcsolat kialakításàban, viszont a csalàdalapítàsban nagyobb a jelentősége

2021. júl. 31. 10:44
 14/19 anonim ***** válasza:
22%

Vagyunk igy paran. Szar keszsegkeszlettel szulettunk, amit nehez forintositani.

Engem is erdekel a szakmunka, csak ugyetlen vagyok es lassu....

37F incel

2021. júl. 31. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hülye kérdést... A veled azonos pozícióban dolgozó munkatársaid ezek szerint mind egyedülállók? Nem a pénzzel van ott baj, hanem hogy férfi létedre egy hisztis p***csa vagy. Ha itt rinyálsz, az megoldja a gondodat?
2021. júl. 31. 11:12
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Hát ne haragudj kérdező, de 27 éveden eléggé be vagy kényelmesedve.

Ok, választottál egy nem túl jól fizető szakmát, de az a baj, hogy a motivàciód a vàltozásra egy nagy nulla- energiát semmit nem akarsz beletenni semmibe, de legyen nő meg jó élet... ez nem így működik.

44 éves vagyok. Anno én is szereztem egy “értéktelen” diplomát, amit a szívemmel vàlasztottam és rengeteget tanultam a szakmámban. Szociális munkás lettem... gondolhatod...

Aztán kikerültem az iskolapadból az életbe és hamar rájöttem, hogy a segítésből sem lehet kenyeret meg lakást venni (sajnos)- akkor sem, ha egyik szakvizsga a másik után, továbbképzések, szakmai elismerések... nem csak hivatástudatból él az ember.

Nos, én nem puttyadtam be a langyos f...sba. Elkezdtem mellette felnőttképzésben dolgozni. Nehéz volt persze, mert este meg hétvégén készítettem a prezit, meg kellett tanulnom számlázni stb.

Aztán elmentem a pénzügy világa felé. Levezőn beültem tanulni- na az sem volt persze könnyű... aztán megszerettem és további képzésekre jelentkeztem.

Egy bármilyen alapdiplomával is annyifelé lehet kapaszkodni akár tanulásban, akár munkában!

Volt, amit a munkahelyem fizetett, volt, amit én.

Ma már egy bank stratégiai divíziójában vagyok elemző szenior szakértő... szóval nem kell panaszkodnom a fizetésemre.

...és képzeld: felismertem tavaly, hogy nem szabad bepunnyadni most sem- jönnek ki az egyetemről a friss, naprakész tudással, új technikákkal a 25-30 évesek, ma már szinte elvárt a gazdaságinformatika, az IT határterületeken eligazodás.

Gyerek mellett is tanulok. Épp

Sql-t és már nem is a kezdő szintet.

Mert nem akarok kipotyogni az elavult tudásommal, bekényelmesedett, lusta szemléletemmel. (Azt már nem is mondom, hogy a cég online angolt biztosít, jóhogy kihasználom!)

Egyáltalán nem lehetetlen egy kis motivációval tenni magunkért- főleg nem huszonévesen!

A barátnőm példája: kereskedelmi-marketing főiskolával egy ideig egy matketinges cégnél dolgozott, de megrekedt ő is... mindigis szeretett sütni, cukrászkodni, mesés dolgokat alkotott otthon. Ma már egy kicsi, de jól menő vállalkozása van és tortákat, süteményeket készít.

Mondhatnád, hogy “jajj, de ez kétkezi meg szakmunka, de bezzeg én diplomás vagyok!”

Nos itt is tanulni, gyakorolni kell, haladni az új technikákkal, alapanyagokkal, kellékekkel és ebben is van egyfajta divat/elvárás. Nem mondanám, hogy nem kell itt sem semmit fejlődni!

Amennyi energiát a rinyálgatásra fordítasz itt, màr tehetnél valami hasznosat!

Befektetès, motiváció, akaraterő nélkül viszont nem megy, tudomásul kell venni!

2021. júl. 31. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
42%

Tanár vagy ilyen fizuval? Mert az összes általam ismert tanár kolléga nős, családapa. Pedig dolgoztam már pár suliban, voltam rengeteg továbbképzésen. Szingli férfi tanárral még sosem találkoztam.

Amúgy meg bármilyen diploma + angol nyelv segítségével elmehetsz multihoz irodába stb. Eleinte ott sem keresnél sokkal többet, de ott van előrelépés, illetve 2-3 év múlva már releváns szakmai tapasztalat. Van ahol bármilyen diplomát elfogadnak és ők maguk küldenek továbbképzésre, ha látnak benned fantáziát. Ha nem lenne saját gyerekem, már én sem tanárként dolgoznék, pedig imádom a gyerkőcöket, de ebből a pénzből nehéz megélni.

2021. júl. 31. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Súlyos, hogy 27 évesen így feladtad a dolgokat. Én is 27 éves vagyok és egyetemre járok (levelezőn). Érettségi után egy hülye szakra mentem, de azt otthagytam 2 év után, mert nem is tetszett és rájöttem keresni sem lehet vele. Pár évet dolgoztam felnőttként, majd 24 évesen visszamentem az egyetemre, most már egy piacképes szakot tanulni, ami jobban is érdekel. Jövőre végzek. Közben nyaranta állandóan dolgozom teljes időben, illetve év közben a suli mellett részmunkaidőben (de vannak olyan szaktársaim itt a levelezőn, akik tanév közben is teljes állásban dolgoznak). Ja és nem kötelező mesterszakot végezni, sőt az elég felesleges ha minél hamarabb dolgozni akarsz. Az a 4-5 év egyetem, amit írtál inkább 3-3,5 év. És azt is nyomhatod levelezőn is akár munka mellett.

Ez a legnevetségesebb, hogy még nem is jártál iskolába, de leírod magad különböző szakmákban :D

"nem értek semmihez amivel jól lehet keresni"

Előbb járj egy suliba, tanulj és majd érteni fogsz hozzá b*@szod. A mostani szakmádhoz sem értettél 18 évesen. Nézz utána, milyen szakmákkal lehet jól keresni. Műszaki, informatikai, gazdasági, illetve az építőiparral kapcsolatos szakmák. De még ezeken kívül is van élet, egy haverom pl fuvarozóként, sofőrként keres kva jól. Szóval olyan szakmáknak is nézz utána, amiket nem is gondolnál.

2021. júl. 31. 17:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem a párom ennyit keresett, vagy még kevesebbet rendőrként Szabolcs megyében. Nem néztem a pénzt. Akkor még egyetemre jártam. Vàltott azóta, mert megunta, hogy sehova nem halad. Már jóval többet keres. De ha nem vált,akkor is vele maradok. Nagyon jól tudom, hogy itt Szabolcsban mennyit lehet keresni. Mi is költözni fogunk sajnos. Szeretek itt élni, de egyszerűen nincs lehetőség. Nekem is diplomám van, a fizetésem egy nulla. Most csinàlom a második nyelvvizsgám. Ha meglesz, lépek.

Te is próbálj meg tenni valamit ha zavar a helyzet.

26N

2021. júl. 31. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!