Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélye a nőknél egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye a nőknél egy olyan férfinak aki nettó 190 ezret keres?

Figyelt kérdés
Plusz cafeteria.
2021. júl. 31. 10:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Ezzel a keresettel hogy lehetne családot alapítani? Szerintem max olyan nőnél, aki nem szeretne gyereket és minimalista.
2021. júl. 31. 10:05
 2/19 A kérdező kommentje:

Tudom hogy kevés ez a fizetés, de ha a nő is dolgozik, akkor nem olyan rossz bevétel.

Kelet-Magyarországon élek, SZSZB megye

2021. júl. 31. 10:10
 3/19 anonim ***** válasza:
22%

Le lehet pontozni :) De most tényleg hogy akartok ennyi pénzből egy vagy több gyereket felnevelni?

De ha fiatal a kérdező és benne van a vágy, hogy többet keressen később akkor oké. De amúgy meg semmire se elég. Ez van..

2021. júl. 31. 10:10
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Igen, de ha a nő gyereket szül akkor nem tud dolgozni egy ideig, így kiesik a bevétele.
2021. júl. 31. 10:11
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal (27), és nem is valószínű, hogy lesz jobban fizető állásom.
2021. júl. 31. 10:13
 6/19 anonim ***** válasza:
35%
Miért éred be ennyivel? Csomó lehetőség van, hogy képezd magad és más munkát válassz.
2021. júl. 31. 10:15
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

Párom 230at keresett kafatériával együtt amikor teherbe estem.

430 ezer volt a bevételünk azzal együtt amit a gyerekre kaptam. Csed - gyed. Utána pedig mikor 3 éves lett vissza mentem dolgozni.

Nem értem miért ne lehetne ebből megélni....

Vagy csak azok alapítanak családot akik több mint 300at keresnek a többiek mind földönfutók? 😅😂

2021. júl. 31. 10:17
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
Nem mindegy, hogy ebből mit kell fizetni...albérlet/hitel stb...meg lehet élni, de nem hiszem hogy úgy kéne gyereket vállalni, hogy épp hogy kijön az ember hónap végére és egy nagyobb kiadás már gondot okoz. De ez az én véleményem, mindenki úgy él ahogy szeretne.
2021. júl. 31. 10:20
 9/19 A kérdező kommentje:

Azért nincs olyan sok lehetőség. Egyetemet végeztem, nem jó szakot választottam, ennyit lehet keresni vele. Még egyszer nem akarok belevágni, nem akarok még 4-5 évig tanulni, nagyon sok időt és energiát emésztene fel, anyagilag is nagyon megterhelő lenne, főleg hogy ebben a városban nincs is egyetem...közel a 30hoz már élni szeretnék végre, nem még egy diplomáért gürizni, hogy aztán 35-40 évesen talán többet keressek (mert mire végeznék, lennék 32-33, aztán még le kellene pár évet húzni a szakmában, hogy jól keressek).

Szakmában lehetne még gondolkodni pl. villanyszerelő, de a "kétkezi" munkához mindig is ügyetlen és hülye voltam, nem lenne belőlem jó szakember ha egyáltalán el tudnám végezni. Sajnos a gépészet, informatika sem az én asztalom, a jobban fizető szakmák mind kiestek, nincs sok lehetőségem egyáltalán.

2021. júl. 31. 10:23
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehet tanulni nyelveket, vannak ingyenes tanfolyamok a neten is, nem kell egyetemre menni mégegyszer. Ne kifogásokat keress, hanem megoldást :) nem rosszból..
2021. júl. 31. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!