Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a gyereketek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a gyereketek(nagykorú 19-20éves) 10-12 évvel idősebb férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy hajrá.
2021. júl. 30. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Mivel felnőtt, nyilván nem tiltanám meg, de biztos, hogy hozzám nem jönnek szexelni(feltételezem, hogy itthon lakik a gyerek), illetve ha a lányom kérdezi mit gondolok, megmondom, hogy rohadtul nem normális az idősebb fél.

Csak 29 vagyok, de brrr, egy kis 20 éves, tojáshéj még a fenekén van, alig élt. Kérlek, lehet bennünk közös, biztos ő is szereti a pizzát, vagy röhög azon, ami vicces.

Én is elmondanám mit gondolok(biztosan tudni fogja, mit gondolok, és mivel elmagyarázom már az elejétől, 9 éves korától, bár igazából már most, meg tavaly is mondtam neki, hogyha összebarátkozik egy nagyobbal, ott a nagyobbal nem stimmel valami és jobb kerülni). Haverkodni lehet, a barátság egészen más és ha szerelemmel társul, akkor meg pláne.

Már 1000x leírtam és lepontozta a sok személyiségileg sérült ember, de leírom megint. A 19 éves kb 4 éve tudja világát, a 30 éves pedig 14 éve. Ennyi idejük volt felvenni a világ dolgaiból ezt azt, fejlődni, tanulni, érteni, érezni, ÉLNI. Tudom azt hiszik a fiatalabbak, hogy fene érettek, de aki így gondolja, az igazából még a tini lázadás korszakában van(nem csak piával meg szexszel lehet lázadni, az is lázadás, ha gyereket meg családot akarsz. Amíg úgy érzed elütsz a korosztályodtól és neked más kell, tini vagy fejben) annak ellenére, hogy elmúlt 18. Nem az érdeklődés és a vágyak adják a tudást, az érettséget! Na visszakanyarodva, elmondanám neki, hogyha ő 4 éve pingpongozik, a másik meg 11 éve pingpongozik, és ugyanannyira tudnak játszani, akkor mit gondol, milyen a másik ember, hogy 11 év gyakorlás után a 4 éve játszó szintjén van?

Nehéz, mert belső érési, tanulási, fejlődési folyamathoz nem lehet rendes példát hozni, és gyümölcsöset meg nem akarok, mert azt mutatná, hogy van egy érési végpont, amikor egyenrangúak lesznek, pedig nincs..

Mindegy, ha valami 12 évig változik és csak ott tart, mint aminek erre harmad annyi ideje, 4 éve volt, azzal valami baj van. Elakadt, belassult, hibás.

Szexuális vonzalmat el tudok képzelni, az itt határeset(elvégre emberek autókhoz, állatokhoz meg lábakhoz is vonzódnak szexuálisan), de 14 éves különbségnél már egyértelműen torzult személyiséget mutat, az már az apa-lánya, anya fia határ. Tudom, nem sokan szülnek 14-15 évesen, de régen így volt, benne kell, hogy legyen kódolva a másikban, hogy ez már nem oké. Mikor az ember már nem úgy néz egy babára, hogy mindketten gyerekek vagyunk, az a korkülönbség a szülő gyerek korkülönbség, ami párkapcsolatnál már nincs rendben. Ez olyan 14-15 évesen szokott előjönni.

2021. júl. 31. 03:45
 13/13 anonim ***** válasza:
84%
Hát semmit. De szemmel tartanám őket, főleg az idős félt. Legyenek minél többet nálunk.
2021. júl. 31. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!