Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak-e neki időt? Mit tennél a helyemben?
bonyolult ez a srác :/ mindenkinek mást mond, szerintem még ő sem tudja, mit akar. meg ez is, hogy papnak szánják... eleve neki kellene döntenie az életéről. annyit megtehetsz, hogy nagyon közel kerülsz hozzá, mint barát, (persze lehet hogy a te szándékaid mások, de ezt ráérsz később is felfedni, ha már eléggé jóban vagytok) és akkor talán lesz valami. vagy pedig elfelejted, mert tényleg elég húzós ezzel a papjelölttel összegabalyodni. nehéz ügy.:/
16/L
Én várnék. Az idő a legjobb orvosság. Te ismered a keresztapját? Mert ha onnan közelítenéd meg. Ha a keresztapja benned látná az ideális hölgyet, akkor lehet, hogy megváltoztatná a véleményét. Feltéve, ha az úriember is meggondolja magát, és nem túl elhivatott.Nem gondolod? Ha meg nem ismered.. akkor nem tudok mit mondani.. Akkor várj. Hátha jobban megismered. Ha szereted, akkor megéri, nem?!
17 F
3 év van kötünk
és nem görög katolikus. Hanem volt menyasszonya és szét válásuk után lett pap...
Köszi :D
Szerintem sem sok.Bár mondjuk lehet ennek is köszönhető az a sok élmény amink van.És jól meg is értjük egymást.
Megpróbáltad felkeresni? Vagy ilyesmi, hogy lássa, hogy még mindig fontos vagy neki?!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!