Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fair hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fair hogy a barátom ezeket elvárja szex közben?

Figyelt kérdés
Megvan a menstruációm, és ő ezek ellenére szeretné, ha legalább kiverném neki. De ő meg semmit sem csinálna velem, hogy nekem pont akkor jó legyen. Persze nekem rendben is lenne, ha ilyenkor nem csinál velem semmit, ha nekem se kellene vele csinálnom semmit. Nem egyszer hoppon maradtam azzal, hogy ő elélvezett, én pedig nem, esze ágába se volt legalább az ujjával befejezni.
2021. júl. 30. 12:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Dobd ki a picsába.
2021. júl. 30. 18:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Itt minden problémára szakítást javasolnak?
2021. júl. 30. 19:04
 23/24 anonim ***** válasza:
7-es, tampon az ismeretlen fogalom, ugye???
2021. júl. 30. 20:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
22-es, ha a pasi egy önző fharok, mit vársz?
2021. júl. 30. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!