Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fair hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fair hogy a barátom ezeket elvárja szex közben?

Figyelt kérdés
Megvan a menstruációm, és ő ezek ellenére szeretné, ha legalább kiverném neki. De ő meg semmit sem csinálna velem, hogy nekem pont akkor jó legyen. Persze nekem rendben is lenne, ha ilyenkor nem csinál velem semmit, ha nekem se kellene vele csinálnom semmit. Nem egyszer hoppon maradtam azzal, hogy ő elélvezett, én pedig nem, esze ágába se volt legalább az ujjával befejezni.
2021. júl. 30. 12:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

A jó tengerész átevezi a vörös tengert is. 😂

Amúgy mi is simán szexelünk a párommal, akkor is, ha nekem épp megvan. Nyilván, ilyenkor nem várom el az orális kényeztetést, de minden más mehet.Utána lemossa a szerszámot és kész.

2021. júl. 30. 13:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Neki egy frigid csaj valo, aki az orgazmust tetteti, es mindig keszen all a szolgalatra.

Ez rohadtul onzo. Mar eleve, mikozben te kielegited, jo esetben teged is izgat, felhuz, viszont semmi, de semmi nem tortenik. Rossz esetben feladatot vegzel, mint egy hivatasos, de ha ferfi lennek, akkor mar a sajat kezem is jobban esne.

Nem vesz emberszamba, rovidebben.

2021. júl. 30. 13:54
 13/24 anonim ***** válasza:
18%
Nem mindenki bírja a vér látványát. Ismerek olyat, aki simán elájulna.
2021. júl. 30. 14:08
 14/24 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem, de őt nem érdekli ha ő nem tud engem kielégíteni, de azt szeretné, ha én kielégíteném.
2021. júl. 30. 14:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem kell megtenni. TE is szeretnéd, ő sem teszi. Akkor te sem.
2021. júl. 30. 14:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hat pedig milyen kard az, mi nem véres a csatában. Amugy tenyleg gaz, engem semmilyen szinten nem zavar a ver, ha igenyli a parom.
2021. júl. 30. 15:13
 17/24 anonim ***** válasza:

ha el ilyen elvárás akkor kb semmit nem kapna tőlem

vagy viszonoznám a "szívességet"

2021. júl. 30. 15:19
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Menstruàció alatt nem kell sexelni, ebben a baràtodnak van igaza. Àllat vagy, hogy egy hètig nem bírsz meglenni az ösztönöd kielègítèse nèlkül? Főleg egèszsègügyi okból.

Az meg hogy te nem akarsz a pasidnak örömet okozni...most ő is szenvedjen, csak mert neked megjött? Jogos hogy elvàrja. Bàr èn inkàbb keresnèk egy normàlis nőt a helyèben

2021. júl. 30. 17:36
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

Állat aki ilyenkor szexel...?

De a hapsi jogos hogy elvárja

Neki ajkor nem kéne 5 napot kibirni mert nem ő vérzik?

Csak magára vessen ki tehet a menstruációjaáról Ő egyedül Akkor kínlódjon

Te keresnél normális nőt? Senki nem fog veled szóba állni

2021. júl. 30. 17:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

18-as, a csikló izgatása mégis hol probléma egészségügyi szempontból?! Nem kell szexelni, nem kell vért látni, de a kezével kielégítheti egész nyugodtan. Egy intimkehely/tampon csodákra képes.

És ezzel az erővel akkor a pasi is egy állat, hogy nem képes uralkodni az ösztönein abban a pár napban. Verje ki magának, arra van a keze.

2021. júl. 30. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!