Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fair hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fair hogy a barátom ezeket elvárja szex közben?

Figyelt kérdés
Megvan a menstruációm, és ő ezek ellenére szeretné, ha legalább kiverném neki. De ő meg semmit sem csinálna velem, hogy nekem pont akkor jó legyen. Persze nekem rendben is lenne, ha ilyenkor nem csinál velem semmit, ha nekem se kellene vele csinálnom semmit. Nem egyszer hoppon maradtam azzal, hogy ő elélvezett, én pedig nem, esze ágába se volt legalább az ujjával befejezni.
2021. júl. 30. 12:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

önző a pasi, dobd ki!

keress olyat, aki odafigyel rád.

2021. júl. 30. 12:35
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
jo kis kapcsolat lehet.. attol meg, hogy megvan siman ki tud elegiteni, ha nagyon finnyas, akkor tampont bent es csak a tobbi reszen munkalkodik.
2021. júl. 30. 12:40
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
Lapátra vele.
2021. júl. 30. 12:43
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha ő nem hajlandó kielégíteni cserébe, neked sem kell őt kielégítened. Szóval mondj nemet nyugodtan. Ha tampon vagy intimkehely van benn, semmiféle vérrel nem kerül érintkezésre, ergo nincs oka finnyáskodásra...
2021. júl. 30. 12:50
 5/24 anonim ***** válasza:
29%
Én is elvártam, hogy ilyenkor kiverjék nekem, de én is megadtam visszonzásúl!
2021. júl. 30. 13:08
 6/24 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a barátnőmre menstruáció közben magától jön rá hogy kényesztessen engem. Pedig egyszer nem mondtam neki hogy csinálja.
2021. júl. 30. 13:08
 7/24 anonim ***** válasza:
24%

Mondjuk elèg igènyes nő lehetsz, ha elvàrnàd hogy ott munkàlkodjon, miközben te vèrzel xD

Az sem fair hogy elvàrja tőled. Mondjuk az èn baràtnőm olyankor megteszi kèrès nèlkül, de ha nem tennè nem akadnèk ki, ès nem követelőznèk.

Szerintem megèrdemlitek egymàst

2021. júl. 30. 13:10
 8/24 anonim ***** válasza:
74%
Ettől igénytelen, mert "elvárja"? Mi normál szexet is szoktunk menstruáció alatt.
2021. júl. 30. 13:17
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében az elvárja szó használata nem helyes ebben az esetben. Inkább, az igénylem, jó lenne, szükségét érzem helyesebb lenne. Az elvárás az kötelezettség valamire, amit elvárunk a partnertől jelen esetben, a szexet. Kötelezettség.

Menstruáció alatt a szexet nem elvárjuk a partnertől, hanem igénylem, jó lenne vele, miért ne, stb. Aki ilyenkor szexel barátnőjével azt nem zavarja, ha közben menstruál.

2021. júl. 30. 13:22
 10/24 anonim ***** válasza:
82%

Mi ugyan ugy szexelünk

Nem változik semmi azért mert meg van.a pasid meg egy önző f*sz......

2021. júl. 30. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!