Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van remény?
Csatlakozom az egyeshez Én is, de picit kibővíteném a válaszom.
21 Éves vagy. És egy Balek. Ez csak egy fellángolás, ami bárkivel megeshet. A szerelem ettől nagyon messze áll. Jön valami formás popsis 19 éves csajszi, aki rádmosolyog és el is felejted a főnököd.
A Főnököd komoly egzisztenciával bír, Te pedig semmit sem tudsz felmutatni! Az ilyen nőket csak magaddal tudod megfogni, de ahhoz Te nagyon kevés vagy. Én is főnök vagyok és persze, hogy adok magamra, nálam is próbálkoznaka csajok, fuckboy vagyok, de meggondolom nagyon, hogy kivel fekszem le, mióta főnök vagyok. Úgy sem lesz köztetek semmi, felejtsd ela csajt és keress egy fiatalabbat! Munkat maganelettel sosem jo keverni, tudod házi nyúlra nem lövünk! Kistöki!
10/100 az 10 pont a 100-ból. Használd helyesen! Vagy 100/10, amivel kifejezed, hogy olyan jó, hogy rá se fér a skálára, vagy egyszerűen csak 10/10.
Amúgy pedig válts munkahelyet! Csak magadat szívatod jelenleg. Egy álomképet kergetsz. Legalább ha lettek volna visszajelzései feléd, de nem írsz ilyenről, így felesleges bármin agyalnod. Jó kollegiális viszony nem jelent semmit.
A legjobb, ha lezárod ezt a dolgot, és meggyászolid ezt a plátói szerelmet. Lépj tovább, kerüld el a sérülést! Minél tovább maradsz, annál jobban fog fájni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!