Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még remény arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény arra hogy megtalálom azt a valakit akivel együtt élhetünk, családom lehet?

Figyelt kérdés

Még sosem volt normális kapcsolatom. Csak néhány ismerkedés, amivel semmire sem jutottam. Úgy érzem már minden normális lánynak van párja. Szerintem teljesen normális vagyok, nem értem miért nincs szerencsém a lányoknál. Nincs nagy elvárásom, de azért bárkivel nem érem be.

23f (eddig csak annyi volt a max ami történt hogy megfogtam egy lány kezét:/)

2020. szept. 19. 14:55
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Hàt Bàttya...a baràti körben, suliban sem tudsz csajozni? Mert akkor van egy rossz hírem...sőt, kettő: 1, valszeg nincs tàrsasàgod, 2, mégsem vagy normàlis.

Mindkettőn lehet vàltoztatni.

Elvàrni bàrmit a mai vilàgban meg badarsàg.

2020. szept. 19. 15:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Van, fiatal még a 23. A "bárkivel nem érem be" azért intő jel, sokaknál aztán kiderül, hogy irreális elvárásai vannak, majd csodálkozik hogy senkit nem érdekel. Keresd meg az okait miért csak kézfogás volt eddig és miken kell javítanod, hogy ismerkedni tudj.
2020. szept. 19. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!