Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után bartáság extrákk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után bartáság extrákkal kapcsolatot ha megtartjuk, abból alakulhat ki újra valami?

Figyelt kérdés

Szakítottunk másfél év után, 2 hónappal ezelőtt, ő viszont nem akarja újra megpróbálni.

Ettől függetlenül keres telefonon, érdeklődik irántam, azt mondja amúgy mint embert és barátot szeret, és egyszer át is jött, együttis voltunk.

Azt mondja, hogy neki ez nem megy most, jól érzi magát egyedül, és ha azt akarom nem is keres többet, tiszteletben tartja.

Nekem nagyon hiányzik, én újrakezdeném, hajlandó lennék változtatni azokban a dolgokban, amiken veszekedtünk, majd megőrülök, hiába telt el 2 hónap.

Belemenjek ebbe a barátság extrákba dologba?

Az a baj, hogy nagyon szeretem, és emellett borzalmasan egyedül vagyok, de megalázni sem akarom magam, viszont még anak a néha-néha egy alkalomnak is örülnék, hiába tudom hogy nekem attól csak roszabb lesz, abban reménykedek hogy benne újra kialakulhat valami.

Járt itt valaki így? Hogy szakítottak, majd a barátság illetve néha találkozás megmaradt, és ebből újra kialakult valami?

2021. ápr. 11. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
“Azt mondja, hogy neki ez nem megy most, “ - oszinte veled, ebbol nem lesz tobb. Keress mast.
2021. ápr. 11. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szépen lecsengett.

Ez az elhidegülési folyamat(leválás) első fázisa. Majd szép lassan jön a többi is.

2021. ápr. 11. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehetetlen.
2021. ápr. 11. 10:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a "most" résszel reményt kelt bennem... Hogy idő kell és újra akarni fog velem lenni. Azzal hogy keres, és nem azért mert én kérem, szintén reményt kelt bennem :( Nem tudom mi lenne a jobb, ha lezárnám teljesen, vagy ha kontaktban maradnánk... Lezárni nem bírom, elhúzni me nem akarom.
2021. ápr. 11. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért kéne most elvágni a szálakat, mert sose lépsz tovább. Ne hagyd, hogy kihasználjanak. Lehetne ehelyett a szar helyett előbb normális kapcsolatod.
2021. ápr. 11. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam

Reméltem hogy az együttlétek alkalmával rájön hogy én kellek neki.

Hónapokig reménykedtem

Aztán rájöttem h neki így kényelmes,van szex de azt csinál amit akar,szabad ember

Szerintem a te volt párod is így gondolja

Én a mostani eszemmel nem mennek már bele

2021. ápr. 11. 11:40
 7/10 A kérdező kommentje:

Az eszemmel tudom, hogy nekem ez így lehet egy hónapokig tartó reméykedés lesz, és utána is ugyanaz lesz a vége, hogy nem lesz belőle semmi...

Ő egyébként nem az a csajozós típus, tudom is hogy nem ilyen jellegú dolgok miatt megyünk szét, eddig is szabad volt, nem volt probléma ha haverozik, ha a hobbiját csinálja, semmiben nem korlátoztam...

hiába tudom nem bírom azt mondani, hogy hagyjon békén és tűnjön el, mert akkor azon rágódnék hogy lehet lett volna esély, de én nem vártam...

2021. ápr. 11. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6 os vagyok

Megértem

Nem okoskodni akarok,nekem is hiába beszéltek. Szerelmes voltam nagyon.

Szerintem hagyd,hallgass az eszedre.

2021. ápr. 11. 12:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van...

Nem fogom neki felvenni a telefont, és nem találkozom vele.

Bárkivel beszélek azt mondja, hogy ha akarna engem, esélyt adna az egésznek...

Lehet most bevan sokallva, le akarja zárni ezt, de ha kellek neki akkor erre rájön majd találkozás nélkül is, ha meg nem, annyival előrébb leszek az elfogadásban. :(

Rohadt nehéz, egész nap csak bőgök, már fogytam 6 kilót, és egyfolytában azon pörgök, mi lenne a jó... Valószínűleg semmi, el kell engednem...

2021. ápr. 11. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Rohadt nehéz, egész nap csak bőgök, már fogytam 6 kilót, és egyfolytában azon pörgök, mi lenne a jó... Valószínűleg semmi, el kell engednem...

Na ezért ne menj bele.

Nekem volt már exszel szex kapcsolatom

Többel is

Volt akinél már lecsengett, így nekem jó volt, és ment is

és volt akinél úgy voltam mint te

Bőgtem eleget és még jobban miután szex után hazament.

Így engedd el, magadat szeresd

2021. ápr. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!