Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit írnátok az exeteknek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írnátok az exeteknek ha újra fel akarna tok venni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Az ilyen hogy vagy stb az túl snassz.
2021. ápr. 8. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

En kuldtem neki netes videot. Ami meghato volt arrol ugrott be nekem az ex, mert a kapcsolatunkrol szolt.

Egybol erezte is es már irt is vissza kedvesen.

Belole is azt váltotta ki:)

De 1000 km van koztunk nem vagyunk egyutt. Meg kontakt sincs. De vannak ilyen "bemozdulások" neha köztünk

2021. ápr. 8. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon attól függ, hogy milyen volt az elválás. Meg mikor.
2021. ápr. 8. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nem mindegy, hogy váltunk el. Mert ha normálisan, akkor nem lenne kérdés, simán írhatok. Meg kérdés, hogy mi célból keresed? Mert tuti azt hiszi (és jogosan), hogy újra akarod kezdeni.
2021. ápr. 9. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát jól hinné végülis 😃

Hát nem váltunk el szerintem olyan nagyon rosszul, volt veszekedés stb, de nem oylan hu de durva, meg aztán még beszéltünk vmennyit és békével valtunk el.

Max annyi, hogy anno én voltam az ombizalomhianyosabb fel, lehet ő meg így emlékszik rám. (Mármint nyilván sztem eszébe se jutok, de valszeg az a kép lenne a fejében amilyen akkor voltam)

2021. ápr. 9. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
És mennyi idő telt el? Mert az embernek zajlik az élete, az meg valamiért köztetek nem működött. Meg ezek szerint azután ő sem érdeklődött nagyon utánad.
2021. ápr. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!