Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az online kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Szerintetek működik hogy a szerelmedet csak az Év pár napján látod?2021. ápr. 6. 13:11
3/9 anonim válasza:
Átmenetileg igen, de hosszútávon biztos, hogy nem akarnék ilyen kapcsolatot. Szerintem egy idő után ezek a kapcsolatok elhalnak, egyszerűen online nem lehet fenntartani a lángot/érzelmeket. Telnek az évek és szinte semmi közös emlék nincs.
4/9 anonim válasza:
Sok előnyt látok benne a személyessel szemben. A következőt én is online fogom kialakítani.
5/9 anonim válasza:
11 voltam amikor elkezdtem wowozni egy lánnyal elég sokáig toltuk együtt szép lassan alakult ki a szerelem de aztán nem játszottam többet már:D
6/9 anonim válasza:
Nem működik hosszútávon.
Magam is tapasztalom, hogy ha tudunk találkozni, mennyire közel kerülünk egymáshoz, mennyire fel tudjuk egymást tölteni, viszont az egymástól távol töltött időben csak távolodunk és szenvedünk.
7/9 anonim válasza:
Abszurd hülyeség, és van valami beütésük azoknak akik erre vágynak.
9/9 anonim válasza:
Online módon primitív egyszerű módon lehet partnert találni. Mivel nincs személyes aura jelenlét, így a mondatokkal, gondolatokkal nagyon könnyű "belehabarodni" a másik félbe. Filléres, értéktelen semmi, bár sok embernek nincs más lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!