Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akiért a szerelme elhagyta a családját, mert őt választotta?
Figyelt kérdés
Ha igen kérlek oszd meg velem a tapasztalatodat, mi történt azóta, hogy vagytok, stb. Minden érdekel.2021. júl. 28. 14:19
2/11 anonim 

válasza:

Minek? Leirja az ember őszintét, hogy le tudjátok pontozni. Az etyik fele azért, mert félrement, a másik fele azért, mert nem lett tündérmese.
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha lepontozzák a válaszokat. Engem tényleg érdekelnének ilyen történetek.
2021. júl. 28. 15:22
4/11 anonim 

válasza:

A legtöbben maradnak a párjuk mellett, gyerek, hitel, közös lakás vagy más egyéb miatt.
5/11 A kérdező kommentje:
Oké, értem, de engem olyanok tapasztalata érdekelne, ahol a szeretőt választották.
2021. júl. 28. 15:32
6/11 anonim 

válasza:

Majd este jönnek és válaszolnak, most még munkában vannak.
7/11 anonim 

válasza:

A volt férjem a szeretőjét választotta. 2 év után vége lett a "nagy szerelemnek". 🤭
8/11 anonim 

válasza:

Az én exem is a szeretőt választotta. Aztán mikor összeköltöztek, kiderült, hogy egy veszekedős, hisztis p..csa. A szeretőben pont az újdonság, az izgalom, a lopva találkozás a vége. Sok esetben egy idő után ő lesz a megunt nő. Ráadásul egy normál kapcsolatnál a felek általában ismerkednek, randizgatnak, megismerik egymást. A szeretők titokban összejárnak néha néha, aztán mikor szabad az út, általában kiderül, hogy nem is illenek össze. Ráadásul a kapcsolata alapja a hazudozás és a megcsalás.
9/11 anonim 

válasza:

mondjuk 40-50 éves pasi nem fogja elhagyni fiatalabb nőért a családját.. tehát ha ez a felálás akkor veszett ügy !
10/11 A kérdező kommentje:
9: Hát pedig itt ez történt. Én amúgy a feleség vagyok, a férjem 44 éves, és a szeretőt választotta. Érdekelt volna, hogy úgy nagy általánosságban hogyan alakulnak ezek a kapcsolatok. Nem sokkal fiatalabb a nő a férjemnél, nekünk pedig közös gyerekünk is van, mégis ez lett.
2021. júl. 29. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!