Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha anyukám állandóan kritizálja a barátomat?
Figyelt kérdés
Már rohadtul unom ezt az egészet, és úgy érzem emiatt a kapcsolatomat se tudom kiélvezni. Mikor a barátom idejön, és elmegy, mindig félek utána hogy min fog velem veszekedni. Azt mondja jobb lenne helyre tenném a barátomat. Mindent kritizál rajta, a haját, az öltözékét, mindent. Azt mondja miért nem mondom meg neki, hogy udvarolni nem szabadidő alsóban szokás jönni, hanem farmerban. Meg miért hoz nekem pizzát vasárnap mikor tudja hogy akkor mi főzünk itthon. Szerinte egy nagy marha akinek semmire nincs esze. Azt mondja miért vagyok odáig érte, mikor egy 20 éves kocsival jár hozzám udvarolni.2021. júl. 27. 13:50
3/14 A kérdező kommentje:
25. Egyszer azt mondja bár elhúznék már otthonról, máskor meg azt hogy úgy is minden rosszabb lesz a barátom mellett.
2021. júl. 27. 14:00
4/14 anonim válasza:
Anyudnak van párja? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy savanyú a szőlő... direkt gonoszkodik, nehogy már jól érezd magad.
Kedves tőle, hogy hoz pizzát és de, nyugodtan mehet melegítőnadrágban. Nem templomba megy.
6/14 anonim válasza:
A régi autón meg a megjelenésén kívül van egyéb kivetnivalója a barátoddal? Személyiségre milyen? Rendes, szorgalmas, dolgozik? Illedelmes? Ő is 25 éves? Ő még otthon él, vagy egyedül? Anyukádat megkérdezted már, hogy mi pontosan baja a pároddal? Lehet, hogy nem a tréning gatya a baj, lehet, hogy csak irigy, de lehet, hogy gebasz van a pasiddal, csak te vagy elvakulva és te nem veszed észre? Nem tudom, csak talalgatok, mert kevés az infó.
7/14 anonim válasza:
Biztos jobb pasit szeretne neked.
8/14 anonim válasza:
Ha anyundnak nem lenne pàrja, az sokmindent megmagyaràzna
9/14 A kérdező kommentje:
Ő otthon él, rendes, és dolgozik.
2021. júl. 27. 14:18
10/14 anonim válasza:
Ez az átka annak, hogy 25 évesen még anyáddal élsz. Addig fog kötekedni, amíg el nem költözöl, aminek mondjuk szerintem is itt az ideje ennyi idősen. A kötekedéssel nem értek egyet, meg lehet ezt szépen is mondani, hogy ideje távozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!