Szerintetek egy anya mit ér el azzal ha állandóan kritizálja a saját lányát?
Figyelt kérdés
Csak mert neki nem tetszik , hogy a lánya egy évbe 3 -szor 4 szer festi a haját meg egyéb ilyen dolgok .2018. dec. 22. 19:44
1/10 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj vele, pedig nem sűrűn festi.
2/10 anonim válasza:
Ez attól függ. Ha ribisen öltözködik és ribisre festi a haját mint ahogy az átlag, akkor megértem. Anyway, a legtöbb szülő is k-vát nevel a lányából szóval.. :(
3/10 A kérdező kommentje:
A barátnőm -ről lenne szó egy évbe kb 3 szor négyszer festi a haját és egyáltalán nem öltözik ribisen
2018. dec. 22. 19:52
4/10 A kérdező kommentje:
Egyébként a nő nem fut százon az hót sicher... saját kutyáját isteníti minthogy a saját lányát aki a nevelt lánya...
2018. dec. 22. 19:55
5/10 anonim válasza:
2-vagyok) Akkor normális lány lehet. Nem tudom mi akjar elérni, ha nem ilyen zöldre meg ilyen retekre feesti a haját, nincs kint semmije nem viszi haza a srácokat és nem ilyen szerencsétlen mint a mai legtöbb "lány" akkor semmit nem fog elérni vele. Csak azt hogy depressziós kis szegény lányt csinál belőle. Igaz hogy én személy szerint ha lenne esélyem az 1000-ből azt az egy lányt választanám aki nem beszél nem kommunikál senkivel és visszahúzódó, de sajnos az se jó mert sérül a lelki világa. Szóval ha annyira jó barátnők vagytok legalább te állj mellette és éreztesd hogy vagy neki. legalább neki van aki mellette áll :)
6/10 anonim válasza:
Ha színesre festi az a baj az tuti (animés közöaségben mozogtam tiniként szo jup értem)
De a fekete is cigos meg kuvás azt végképp értem
A sima piros simán gáz de minden 40+felnyirthaju pics a úgy hordja
Szal ha normális embei frizkója van természetes színkeverékhez akkor szimplán maradi az anyus
(Én nem festettem még hajat én nekem fenék alá ér semmi pénzért nem tenném tönkre)...
7/10 A kérdező kommentje:
5# úgy a barátnőm , hogy egYütt vagyunk párom :D
2018. dec. 22. 20:01
8/10 anonim válasza:
Akkor mégjobban tudsz segíteni neki.
9/10 anonim válasza:
Azt, hogy a lánya önbizalomhiányos lesz.
De még jó, hogy te ott vagy neki. Vigasztald meg, ha az anyukája hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!