Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektel mi az a súlykategória ami felett már semmiképp sem jönnetek össze egy lánnyal ?
Nem feltétlen súlyra megyek hanem formára, feszességre. De ha csak súly akk 70 kiló, ez oké nekem 160-180 centi közt.
Értem én ezt a szeressen ugy ahogy vagy meg 200kilósan is gyönyörű a nő (nem az), de a diabéteszt, a porcokat, a szivet nem érdekli mennyire erőltetik az önelfogadást. Nem egészséges egyszerűen és megjelenni sem jó dagadt nővel.
"A nő magassága és ebből minus 110"
Ez tök jó, én is így vagyok vele.
Ez a magassàgos téma elfogadható, de nàlam inkàbb magassàg-100.
Az még nőben is lehet csinos, plusz egy 185centis nőtől elvàrni, h 75kiló legyen....😄😅
Mondjuk 165-170cm magasnál 80 kg felett már sok lenne
175-180cm - 90 kg felett sok lenne
Nem súlyt nézek, hanem testzsír százalékot. Nekem 20-25% közötti az ideális nőben, ezt viszonylag egyszerű egészséges étkezéssel, némi sporttal fenntartani.
Barátnőm kb. 22% körül mozog, tökéletes. :)
Képek a különböző testzsír szintekről: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!