Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi,aki először nem akarta a gyereket, később ugyanúgy megtudja szeretni mintha akarta volna?
A páromat anno becsapta a nő és született egy gyerek,ez miatt szét is mentek, de anyósom rábeszélte, hogy a gyerek miatt próbálják meg együtt, ami így sem ment.
Kíváncsi lennék hogy mennyire szereti a párom a gyereket, hogy később milyen kapcsolatra szamitsak.
Az a bibi, hogy itt nem a gyerek szeretete lesz a fő probléma, hanema nő aki szülte. Engem is átvert az exem, és mikor kiderült, hogy terhes, akkor a nappaliban aludtam, viszont átgondoltam a helyzetet. Környezetemben sok párnál nem jött össze a baba, és mérlegeltem a dolog. Most rakjam ki, vetessük el, de mi van később egy másik nővel, ha akarom se jön össze? Másnap már a dokihoz menet drukkoltam is, hogy megerősítse a teszt eredményét. Pláne örültem, hogy ikrek. Viszont a szülés után az exem teljesen megváltozott, full kerülte a szexet, és nem csak az első hónapokban, hanem évekig, így meg olyan az ember érzése mintba csak kihasználnák. Az ikreket ettől függetlenül szeretem, és sajnálom, hogy alig látom őket.
Üdv:8
A páromat anno becsapta a nő és született egy gyerek - hogy csapta be? Kiszúrta a összes óvszert? :D
Ja, hogy a pasid nagy ívben tojt a védekezésre. Oké, ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!