Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha mondjuk várakozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha mondjuk várakozás közben nyilvános helyen zenét hallgattok fülhallgatón keresztül, akkor arra kell számítani, hogy nem szeretnétek, ha valaki megszólítana?

Figyelt kérdés
Mert például foglaltak vagytok... vagy pedig egyáltalán ne is szólítgassanak meg olyan helyen ismeretlenek? (Ha kérdeznétek, hogy "na és mivel akarnál te szólítgatni", akkor mondom, hogy én sem tudom, max ha a helyzetből adódik valami. Ami ritkán van, szóval nem kell félnetek >:) )
2010. aug. 28. 01:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért hallgatok zenét, hogy ne unatkozzak, ne halljam a körülöttem vinnyogó embereket, és hogy ne szolj hozzám.
2010. aug. 28. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:
hozzám szólhat ha helyes, vagy jófej akk beszélgetek vele, nem rossz dolog más emberel ismerkedni, szóval nyugodtan. viszont ha nem tetszik és vissza teszem a flembe akkor ne próbálkozzon újra:D ha érdeklődöm úgysem fogok elordulni:) szóval lehet csak vegye a jeleket:)
2010. szept. 5. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!