Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlaggódom, és ez nem nagy gond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlaggódom, és ez nem nagy gond?

Figyelt kérdés
Egy ideje ismerkedek egy férfival, holnap fogunk találkozni. Képen már láttuk egymást. Egész alakos képet is cseréltünk. Én kövér vagyok, de a fényképeken érdekes nem annyira, mint élőben. Nagyon félek, hogyha meglátja, hogy még kövérebb vagyok, akkor el fog menni a kedve tőlem. Mondtam neki, hogy a valóságban kövérebb vagyok, azt mondta, nem baj, de én akkor is félek.:( Túlreagálom?
2021. júl. 23. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%

na a sok dagi jol levis szavazott. csak mondom, attol meg nem lesztek kevesbe dagadtak, hogy trukkozgettek a fenykepekkel.

mielott meg nekemesne valaki, no vagyok es semmi bajom azzal, ha valaki kover, de a masikat megvezetni csaloka kepekkel, az netto szemetseg.

2021. júl. 23. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

11 Ez hülyeség, elmondta neki.

Nekem is volt aki letámadt, mikor írtam neki : akkor 80 kg voltam,le is írtam neki ezt , magasság súly, képen is latott, találkoztunk. Aztán mondja miért hazudtam tuti nem vagyok annyi kg hanem kevesebb , mi a bajom vele hogy le akartam rázni 😁Az emberek egy részének az sem jó ha igazat mondasz.

2021. júl. 23. 21:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Én nem vertem át. Valamiért a fotókon jobban nézek ki, úgy látszik magyon fotogén vagyok. Nem küldtem átverős képet. Mindegy majd megírom, hogy sikerült a randi :)
2021. júl. 23. 21:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére minden rendben volt, többször is mondta, hogy milyen szép vagyok. :) És most járunk hivatalosan is. :)
2021. júl. 25. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na ugye, kár volt izgulni! Gratula
2021. júl. 25. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
De jó! Gratulálok!
2021. júl. 26. 09:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2021. júl. 26. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!