Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlaggódom, és ez nem nagy gond?
Szerintem is feleslegesen aggódsz. Szóltál, a lelkiismereted tiszta. Aztán majd élőben minden kiderül.
Off: hogy a francba csinálod, hogy vékonyabb vagy a képeken? :D Én vékony vagyok, de mindig sokkal vastagabbnak tűnök, utálok is emiatt fotózkodni. (Nem kitalálom ismerőseimmel szoktunk ezen nevetni, hogy a kamera nekem tényleg +5 kg minimum.)
erre annyit mondanék, hogy regeltem még régebben a duci társkeresőre és minden pasi azt kérdezte mit keresek ott... pedig tényleg duci vagyok :D
nyugi, legalább kiderül mennyire sekélyes a drága. Ha nem vagy úgy elég és jó ahogy vagy, lehet neki továbbtolni a biciklit.
‘Én kövér vagyok, de a fényképeken érdekes nem annyira, mint élőben. ‘
hat ez nagyon ERDEKES, talan veletlen nem olyan kepet kellett volna valasztanod, amin nem ugy nezel ki, mint a vlosagaban. akkor nem lenne nnyire ERDEKES a dolog.
Van aki ilyen típus el is mondtad neki így nincs semmi titok.
Van egy barátnőm élőben teljesen átlagos lány de fényképeken szép
Olyan jó fényképarca van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!