Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez valami tréfa? Hogyan kezeljem az alábbi szituációt?
Hogyan kezeld?
Egyszerü.
Elöször is ö is sms-t küldött,tehàt nem bunkosàg ha te is azzal vàlaszolsz.
Ird meg,hogy jelenleg pàrkapcsolatban élsz,amit ö lehet nem tudott.
Felfogtad és megértetted a vallomàst,de sajnos kettötök közt nem lehet semmi baràtsàgon kivül.
Jelenleg jol érzed magad a kapcsolatodban,de ha bàrmi màsban(szerlem kivül)szàmithat ràd.
Ennyi elég is.
"Most ez valami tréfa?"
kaptam még1 sms-t h az osztálytársai szórakoztak... hát remélem XD
szia
ne dramatizáld túl a dolgot.
én is jártam hasonló cipőben.
bár nem tudom pontosan hogy a pasi aki belédzúgott az mennyire "szerencsétlen".
ha te egy tényleg rendes nő vagy márpedig az lehetsz ha érdekel a sorsa akkor azt javaslom próbáld meg megértetni vele hogy köztetek nem lehet semmi. én pasi vagyok nem"szerencsétlen" de a szitu hasonló. a csaj azt mondta nekem hogy ha így érzek akkor az lesz a legjobb ha hagyjuk egymást mert nem akar engem érzelmileg, idegileg tönkretenni. én a félelem miatt (hogy elveszítem) azt válaszoltam hogy adjon egy két napot és megbeszélem magammal. sikerült, kb 5 éve ismerjük egymást és én vagyok a fia keresztapja
szóval próbáld meg megértetni vele hogy nem csak te vagy a világon viszont nagyon fontosnak érzed, hogy Ő a barátod legyen és így egyikőtöknek sem lesz teher a másik gondja, problémája
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!