Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek társ keresésnél szempont,hogy a férfi tudjon főzni?
Kár volt lepontozni a 11-est, mert marhára igaza van!
29 évem alatt volt úgy kb 30 csajom, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány tudott főzni. Csak a telefon, meg a semmittevés.
Mielőtt valaki belém köt, 16 éves korom óta magamra főzök. :) És nem vajaskenyeret.
Én sem értem, mit jelent, hogy valaki nem tud főzni, képtelen megnyitni egy receptet és követni az utasításokat?
Mert nem, ilyen férfi nem kell. Valami minimálisra azért legyen már képes a konyhában.
Érdekes, az én közvetlen környezetemben minden nő tud és szokott is fözni, nem ismerek olyat, aki csak rendel vagy folyton a férjével főzet. Se a barátnőim, se a szomszédok vagy ismerős fiatal anyukák között (újépítésű kisgyerekes környéken élünk, nyilván rengeteg fiatal nővel megismerkedtem az elmúlt években).
De nekünk mondjuk vannak normális férjeink is. Feltételezhetően azért, mert normális a normálissal jön össze.
Ha valaki proli vagy hülye környezetben mozog, gondolkodjon el rajta, vajon mi ennek az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!