Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozott nő határozott férfinak?
3# Érdekes módon, de ez sincs mindig így :)
Egy határozott nővel abból a szempontból könnyebb, mert meg tudja fogalmazni a saját igényeit, míg egy teljesen határozatlan nő nem biztos és ez problémákat okozhat a mindennapokban.
Nem szeretik az amazonokat! Saját tapasztalat! Volt egy vki aki azt mondta, hogy lehetnék nőiesebb, mert a favágás nem az.. b+ amúgy ki vágná össze?!?
Senki. De a meleg szobában biztosan jó lenne neki egy kis kényeztetés..
Az ismerősi körömben pont ezt látom, hogy a határozott, sikeres férfiaknak egy háztartásbeli cicababa kell, mert őt lehet irányítani. Szerintem a legtöbb esetben ez így van, mert 2 irányító típusú ember nem fér meg egy kapcsolatban hosszútávon, maximum marakodva.
Én is ilyen típus vagyok és nem 1 pasi mondta már ismerkedéskor, hogy én 'túl sok lennék neki, túl sok élettapasztalatom van'. Ez többnyire azokra a férfiakra igaz, akik az egész életüket egy faluban/városban élték le és 18-23 éves koruk óta ugyanazon a munkahelyen dolgoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!