Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi kötődés szerelem nélkül férfi és nő között lehetséges?
Vagy erős baráti kötelék, vagy -akár maguk előtt is titkolt- szerelmi szál.Akár különböző érzés is lehet a két fél részéről. Pl. amíg az egyik barátként kezeli a másikat az erősebb érzelmeket táplál.
Nő vagyok, a legjobb barátom hosszú évek óta férfi. Mindent megbeszélünk. Én párkapcsolatban állok (a baráti kapcsolat korábbi), Ő egyedül él. Szinte mindent megbeszélünk,adunk egymás véleményére, de nem köszöntjük egymást minden reggel. Ez már nem gondolom,hogy a barátság része kell hogy legyen. Én többet látok bele...
Ebben a cipőben járok én is.
Megmondom őszintén, hogy nem tudom férfiként.
Ugyan nem tökéletes, nem érzek iránta szerelmet, mégis törődni akarok vele és szeretni. Úgy érzem fontos nekem,de nem tudom elképzelni magam mellett 100%an. Sosem hezitáltam még ennyire. Félek, ha belém szeretne, és rájönnék idővel hogy nem tudom így viszonozni, csak neki okoznék fájdalmat. Azt meg nem akarom
...
Szeretik egymást, vagy szerelmesek, de a tagadó fázisban vannak. Úgy tesznek, mintha nem így lenne, csak barátkoznak.
Majd amikor az egyik fél megelégeli és megpróbálja lezárni ezt, elő fog bukkani a valós érzelem. Amikor megijed, hogy elveszíti a másikat, már nem tudja leplezni.
Sokszor téma közöttük az exek.
Nem akarnak egymástól semmit, mind a ketten keresik a nagy Ő-t. Néhány hetes ez az ismeretség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!