Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha a fogaim nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a fogaim nincsenek rendben?

Figyelt kérdés
27 évesen a fogaim nincsenek rendben. Fogkövesek, sárgák, szuvasak, letöredeztek darabok a fogaimból. Kisebb koromban rossz tapasztalataim voltak a fogorvosokkal és nem merek elmenni megcsináltatni. Addig nem is lesz párom?
2021. júl. 21. 21:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen gáz! Nekem kellemetlen is volt így ismerkedni, pedig elöl rendben voltak, de miután rendbe tetettem, utána sokkat nőtt az önbizalmam is. Az a szomorú, hogy manapság hamarabb vesz valaki többszázezres mobilt, minthogy rendbetetesse a fogait.
2021. júl. 21. 23:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm akinek mustár sárgák a fogai, nem fogadták és nem büdös a szája de van nője. Igaz, zsák a foltja!

Egy nővel akartam megismerkedni és mikor találkoztunk akkor vettem észre hogy alig volt foga mikor beszélgettünk, kiábrándító. Alap higiénia! Ha nem jók a fogai akkor mennyire lehet igényes? Tök mindegy hogy nő vagy férfi.

2021. júl. 22. 05:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A fogkövet ingyen bérmentve leszedik évente 1x... komolyan nem is értem. Sok embernek annyi igénye sincs, hogy elsétáljon. Csodát azért ne várj a semmit tevéssel mert csak romlani fognak, majd kihullanak.
2021. júl. 22. 09:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Undorító. Hányok az ilyen emberektől. Ingyenes is megcsinálják sok helyen. Ne gyere a rossz talasztalat kifogással. Nekem régen furóval cseszték szét a szám belsejét de ennek ellenére is elmentem később máshova, mert kellett
2021. júl. 22. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet párod...de akkor kérlek ne zavarjon téged semha rohadnak a fogai és bűzlik a lehellete
2021. júl. 22. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Van fogalmad arról hogy a sztároknak implantátum a fogsoruk?

Amerikában

2021. júl. 22. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Tom Cruise, tól-Ronaldo-ig
2021. júl. 22. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem implantátum hanem olyan mint az éjszakai szilikonos fogszabályzó. Csak akkor veszik fel mikor házon kívül vannak, otthon le szedik. TV2 műsorvezetők ugyan ilyen van.
2021. júl. 22. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Egy porcelán héj van ragasztva a fogaikra.
2021. júl. 23. 05:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!