Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszúrtam az életem? Mi van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam az életem? Mi van, ha ő volt az Igazi?

Figyelt kérdés

Adott egy lány és egy fiú. Még nem járnak ... de ez talán csak idő kérdése. 100%-ban passzolnak egymáshoz ... kiegészítik egymást. Tökéletes pár lennének. Kedvelik egymást, a vonzalom is megvan.

De a fiúval van egy kis gond ... utálja önmagát, jobban mondva a személyiségét. Eldöntötte, hogy megváltozik. De a lány pont azt szereti a fiúban, amin a fiú változtatni akar. Ezt tudja a srác is. Valahogy egy hülye gondolat férkőzik a fejébe: "Csak úgy tudok megváltozni, ha elfelejtem ezt a csajt."

A srác ezért "hirtelen felindulásból" finoman(!) közli a csajjal, hogy nem lesz folytatás ... A srác én vagyok. Jól döntöttem?

2010. aug. 27. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
de írd már le lécci h miben kell megváltoznod:)
2010. aug. 27. 20:43
 12/19 A kérdező kommentje:

hogy miét akarok megváltozni?

én vagyok a tipikus "kicsit lúzer, de amúgy aranyos" srác. Azt nem mondanád rám, hogy jófej vagyok, azt sem, hogy bírsz, de azt sem, hogy vmi bajod van velem. Ha találkoznánk, csak simán átnéznél rajtam...

2010. aug. 27. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Igazi nincs csak az aki azzá válhat,ezt ne felejtsd el!
2010. aug. 27. 20:47
 14/19 A kérdező kommentje:
amúgy tudnék más is lenni ... de mindenki ilyennek ismer. Ebbe a szerepbe vagyok kényszerítve.
2010. aug. 27. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Ismerős.. én is ilyen vagyok.. de tényleg, ezer példát hozhatnék.. (de úgysem hiszi el senki hogy pont ilyen a véletlen)

Valahogy nemmegy hogy tedd a menőt, viszont bunkó se akarsz lenni..

Én is folyton meg akartam változni, de azóta mentalitást váltottam.. szarok az egészbe :D

Ezt javallom neked is.. amég boldog vagy a barátnőddel minek hajtanád el?

(Az enyém majd ki akar menni Amerikába, én meg nem, de istenem.. most boldog vagyok.. ráérek majd akkor keseregni az életemen.. különben is.. ki tudja mi lesz még addig?)

Élj a mának :D

2010. aug. 27. 20:51
 16/19 A kérdező kommentje:

nem a barátnőm. De ha az lenne, akkor asszem 90%-ban tényleg boldog lennék vele. A maradék 10% viszont az lenne, hogy "szar érzés ilyen embernek lenni".

Túl sokat akarok, ha nekem a 100% kell?

2010. aug. 27. 20:59
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem sok az a 100%. Mindenki szeretne tökéletesen boldogan élni. És hidd el, csak felfogás kérdése. Én örülök hogy nem vagyok partyk*csög, hogy nem vet fel a pénz és nem a cipőjük alapján ítélem meg az embereket. Jó vagy te úgy. Ha meg a lánynak tetszel úgy, akkor miért változnál meg? Hogy beilleszkedj pár nagypofájú osztályhülyéje közé? Ugyan kérlek. :D

És nem néz át rajtad mindenki. Itt vagyok pl. én, és ott az a bizonyos leányzó is. :)

2010. aug. 27. 21:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2010. aug. 27. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne haraguj, de itt túl sok a feltevés, nem érzem én biztosnak ezt a dolgot, nem színezed ki egy kicsit?Önismereti és önértékelési problémáid lehetnek, de nagyon fiatalnak tűnsz, uh ez normális is lehet.Nem hinném, h az igazi volt, ha ilyen egyszerűen elvesztetted őt. Inkább valaki, akinek a hatására flnyílt egy picit a szemed magaddal és a gondjaiddal kapcsolatban.
2010. aug. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!