Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszúrtam az életem? Mi van, ha ő volt az Igazi?
Adott egy lány és egy fiú. Még nem járnak ... de ez talán csak idő kérdése. 100%-ban passzolnak egymáshoz ... kiegészítik egymást. Tökéletes pár lennének. Kedvelik egymást, a vonzalom is megvan.
De a fiúval van egy kis gond ... utálja önmagát, jobban mondva a személyiségét. Eldöntötte, hogy megváltozik. De a lány pont azt szereti a fiúban, amin a fiú változtatni akar. Ezt tudja a srác is. Valahogy egy hülye gondolat férkőzik a fejébe: "Csak úgy tudok megváltozni, ha elfelejtem ezt a csajt."
A srác ezért "hirtelen felindulásból" finoman(!) közli a csajjal, hogy nem lesz folytatás ... A srác én vagyok. Jól döntöttem?
Szerintem próbáld meg elfogadni önmagad. Amúgy ha nem vagyok túl indiszkrét, miben akarsz megváltozni?
Az életet sosem késő elszúrni :D
Valaki magyarázza már el, hogy mi köze van egy csajnak ahhoz, hogy valaki elszúrja az életét?
Meg legalább azt leírhattad volna, hogy mi az amit megváltoztatsz.
Már régen elszúrtad
Az igazi 8 évvel ezelőtt a Spar áruház pénztárosa volt.
Akkor nem figyeltél eléggé, ezentúl már hiábavaló minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!