Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen életre vágynátok, mi lenne az ideális, amit a pasi nyújtani tudna? (Lakás, kocsi, nyaralás, állás, gyerek téren?)
Összefutottam az exemmel, anno egy családi tragédia miatt elköltöztek, és ezért eltávolodtunk (nem is volt konkrét szakítás).
Jár valakivel, így kissé nehéz összejönni vele, de ahogy a nézéséből kivettem, lenne esélyem :)
Említette, hogy a párja jól keres (ezen kicsit pislogtam, hogy miért emelte ki), majd kiderült, hogy egy Pesti 1 szobás panelban, albérletben laknak, közalkalmazott, és van egy 1 milliós értékű kocsijuk. Mivel jól megy a vállalkozásom, gondoltam rálicitálok a jelenlegi életszínvonalára...
A lényegre térve: Lányok, mi az elvárás, hogy szeretnétek élni az életeteket? (Kicsit rugaszkodjunk el a "párom jól keres" típusú nincs lakásunk, közalkalmazott vagyok, és nem tudom, mikor lesz saját lakásunk, mikor vállalhatunk gyereket, és egyáltalán tervezzünk-e nyaralást...)
"valószínűleg okkal szakítottatok" - Persze, meghalt az apja, és Németországba költöztek. Nem volt konkrét szakítás, csak önhibánkon kívül nem találkoztunk 6 évig...
"mennyiben relevans ez azzal kapcsolatban, hogy az allitolagos exednek mik az elvarasai?!" - Kell egy kiindulópont, és hát, élőben azért fura lenne megkérdezni pl. a szomszéd lánytól, hogy mik az elvárásai, amikor a pasija postás... vagy félreértené, vagy megsértődne :)
"egy normalis not nem ugy fogsz megnyerni magadnak (plane, ha pasija van), hogy bedobod, hogy havi x osszeget keresel es ilyen autod meg ilyen lakasod van. nem ezen mulik." - Elég sokat számít, főleg, amikor megemlítette, hogy a párja jól keres (beszéltem a kollégájával, kb. nettó 450-500 körül), aminek én a 3x-át megkeresem...
"Licit?!" - Felmondhat a munkahelyén (ha akar dolgozni kereshet egy rendes állást), 2 év múlva lesz kész a kertes családi házam (telek megvan, jövőre közművek, építési engedély, és jön a kivitelező), nyaralásra-utazásra van évi 2 hónap szabim és 3 millióm, gyerek részemről bármikor 1 max 3, kocsi az alapkategória (ez sosem érdekelt). VAGY marad a panelalbérletben a közalkalmazotti munkával, amiből a nyaralást, gyereket nehéz lesz összehozni, és 30 környékén azért már gondolnak ilyesmire a nők...
de nem erted meg, hogy ha szereti a pasijat, te meg total nem erdekled, akkor aztan villoghatsz a 3 millios nyaralassal meg a masfel millas fizuddal, le fogja szarni.
szerintem te keress magadnak valami golddigert, utaztasd, ruhazd, vegyel neki ezt-azt, aztan ne zaklasd a normalis noket azzal, hogy te mennyire ‘penzes’ vagy allitolag.. amugy meg erosen ketlem, hogy ennyi esszel valaki millio felett keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!