Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon kezdeményezzek egy nyaraláson a fiúnál?
Figyelt kérdés
3 fiúval megyek nyaralni, egyiküknek van egy külföldi airbnb-s lakása, amit ki szokott adni, jövő hétre szabad és meghívott engem is. Egyik fiú nagyon bejön nekem, azt tudom róla, hogy szingli. Hogy adjam a legfinomabb módon ezt a tudtára a nyaralás alatt? Arra gondoltam, hogy felajánlom bekenem a hátát naptejjel, mikor megyünk le a tengerpartra. Ez jó ötlet vagy ennyiből nem fogja levágni, hogy mi a helyzet? Miket csináljak még?2020. aug. 17. 18:19
1/5 anonim válasza:
Kezdetnek ez is jó, de ennyiből nem fog leesni neki, hogy mit szeretnél. Tölts vele sok időt, beszélgessetek, flörtölj. Ennyiből azért már valószínűbb, hogy feltűnik neki. Ha vevő rá, azt látni fogod és ha úgy van, még ő is kezdeményezheti, hogy legyen köztetek több. Amúgy nyári kalandot akarsz vagy kapcsolatot?
2/5 A kérdező kommentje:
Jó esetben mindannyiukkal sokat fogunk beszélgetni. Igazából mindkettőre nyitott lennék, ahogy alakul.
2020. aug. 17. 18:35
3/5 anonim válasza:
Dugasd meg magad az összessel . Irigykedem
4/5 anonim válasza:
na valami ratyi kiírta megint a fantáziáját
5/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok mindenkivel szexelni, nem azért megyünk. Nem fantázia, exmunkatársaim és nagyon jó viszonyban vagyunk a mai napig és meghívtak erre az útra.
2020. aug. 17. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!