Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek onzo szemet ember vagyok?
Jelenleg 22 vagyok es sokat gondolkoztam regebben azon, hogy vajon milyen csaladom lesz. Ahogy egyre idosodtem ugy egyre inkabb peobalkoztam lanyoknal. Sajnos rendre elutasitottak mignem belefaradtam es elhataroztam, hogy nekem nem kell tobbe nő, azaz feleseg sem. Egyreszt azert mert keletkezett bennen egyfajta harag a nők felé, masfelol azert mert atertekeltem az eletem es ahogyan latom a vilagban is, sokkal szabadabb tud lenni egy olyan ferfi, aki “maganyos farkas”. Maganak keresi a penzt, maganak vesz lakast, magat tartja fent, nincs rajta felelosseg stb.. persze ezaltal gyermekem sem lesz, de sajnos az onzosegem miatt nem is szeretnek.
Szerintetek ez rossz felfogas vagy valtoztatnom kellene? Ezt csak azert kerdezem, mert fogalmam sincs, hogy a jovoben hogyan fogok erezni ezzel kapcsolatban, attol fuggetlenul, hogy most eleg erosen igy erzek.
Ennek semmi köze az önzéshez.
Tényleg nem kell ahhoz párkapcsolat, család, hogy az ember elégedett és boldog életet éljen. Viszont a te esetedben egészen másról van szó.
Nem vagy önző, de nagyon hülyén gondolkozol. Én a te korodban vidáman csajoztam, buliztam, élveztem az életet. Nem normális, hogy ilyeneken agyalsz 22 évesen.
Kiváncsi lennék ki tömte tele ezzel a xarral a fejedet, mert ilyet nem magadtól találsz ki.
Meg amiket a kommentedben írsz..."mint a drog" "ez egy csapda"...stb Mi van!?
Soha nem volt még barátnőd, semmi tapasztalatod, ezeket mégis honnan a fenéből veszed? Mérgező gondoltaid vannak, sürgősen verdd ki őket a fejedből.
Nem önző vagy te, pont ellenkezőleg inkább önpusztító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!