Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége miért nem szeret mélységekről beszélgetni?
Vagy szeretnének csak nem mernek lelkizni? Miért nem akarják ezt a részét megismerni a nőnek?
‼️ NEM SZEXISTA KÉRDÉSNEK SZÁNTAM, így kerüljük el az ilyen kommenteket légyszíves‼️ Tapasztalataim alapján írtam ki a kérdést.

En szeretek, emiatt jo friendzone-toltelek vagyok :)
37F incel

Én imádok lelkizni és mély dolgokról beszélni, de ha úgy érzem nem tudnám magam elsírni a másik mellett mert hogy mit gondolna vagy lenézne stb emiatt akkor össze se jönnék vele. Úgy szeretném érezni hogy bármi hülyeségemet kitudjam/megtudjam beszélni és ő is velem
21/F

Én pl szeretek. De nem is vagyok elég macsó személyisegű. Olyan, akiért odavannak a nők. Ellenben van fél tucat lány barátom, akinek a barátja vagyok. Én hallgatom, hogy a macsó csávoja hányszor veri meg otthon, pedig nem tudja hogyan feleljen meg már neki. És én törlöm le a könnyet a szeméböl.
Soha nem értem, a nők nagy része miért vágyik sok olyan tulajdonsagra a férfiak tekintetében, amitől azok "jófiússá" válnának. Amikor amúgy meg a "jófiúkon", béta pasikon úgy átneznek mint az üveglap.
Kérdező, ha Te nagybetűs, bugyirohasztó kisugárzású pasit akarsz, ne akard hogy lelkizzen veled.
Keress egy béta fiút, aki imádni fog, lesi minden kívánsagod, bármulyen mély lelki beszélgetésben is benne van. Cserébe még szexelned sem kell vele.
(Igen most nagyon fekete-fehér, sztereotípíát írtam le, de csak hogy kidomborítsam. Nyilván van kivétel mindkét oldalon, de elég kevés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!