Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy korábban független...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy korábban független férfi elvesz egy elvált három gyermekes nőt milyen kötelezettségei vannak, mit várhat el a nő tőle?

Figyelt kérdés
Igazi apjuk helyet apjuk kell legyen a három neveltlen gyereknek? Pótolnia kell a kieset férjet mindenben, amiben a korábbi férj nem felelt meg?
2021. júl. 18. 08:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Meg mi az, hogy a férfi hibájából! Milyen statisztika, tanulmány mutatja ezt? Vagy a te ultrabeteg agyad??
2021. júl. 18. 09:44
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Olyan primitív vagyok, hogy a következőt láttam:

Egyetemi oktató férj és feleség. 3 gyerek , sokat küzdöttek, lombikbabák, az egyik ikrek.

A nő hirtelen 45 évesen önmegvalósít, nem elég a docensi cím. Szeretők és válik. A férfi öngyilkos lesz.

Az utolsó üzenete, hogy nem tud a gyerekek nélkül élni.

És a barom nő a mai napig fel van háborodva, hogy hogy merte a férj megölni magát.

Persze, primitív és buta vagyok tudományos fokozattal.

Na, elhúzol te a picsába, az ilyen ostoba hozzászólással!!!

2021. júl. 18. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

12 Tényleg primitív vagy, ha egy példából általánosítasz, de ez itt szokás. Hát drága, amit én magam körül látok, kivétel nélkül minden válásnál három (sőt,egy helyen négy) gyerekkel: apuka, aki fiatalon is átlag Józsi volt 40+ bekattan és jön a kapuzárási pánik, megcsalja anyukát, aki a gyerekeket neveli, háztartást vezeti, van aki dolgozik, van aki htb. A nők adták be a válást, de a fériak csaltak, ebből majdnem mind már rögtön az akutális nénihez távozott, az szívta csak meg akinek házas szeretője volt, de az is talált kapcsolatot pár hónapon belül akinek elsírta, milyen gonosz volt vele az asszony. Ezek a többgyerekes nők a mai napig egyedül vannak, mert sem idejük sem energiájuk új partnert keresni és 40+ osan 2-3-4 gyerekkel aki megpbórálja is arról számol be, hogy szexre kellene csak a pasiknak, nem kapcsolatra.

Amúgy azzal sincs baj, ha valaki önmegvalósításból válik, ha a férj ebben visszafogta. Ha nem fogta vissza, akkor nem ezért vált. Ha már két ember meggyűlölte egymást és nincs szex, nem kötelező ám együtt maradni, de a sírás azért megy az otthagyott részéről NEMTŐL FÜGGETLENÜL.

2021. júl. 18. 10:16
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Heteske-tizeske: a világ nem fekete-fehér, de inkább a férfi a hibás......

És a sok marha ezt kilóra eszi....

Hol is van az a statisztika? Nézném, ha lenne, de lehet, hogy nincs?

2021. júl. 18. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, bármi van, a férfi a hibás, sőt a hülye!

Persze:-)

Na, húzzál főzni, ott teljesedj ki, ne itt, a szinted egy tizedikes gimisét sem éri el!!!!!

2021. júl. 18. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Ecce homo! Íme az ember, az értékes, intelligens férfi! Nézzétek meg jól.
2021. júl. 18. 10:23
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted azért, mert egy példát hoztam, az jelenti az összes tapasztalatomat? Mennyit kellet volna, tízet? Tudományos kutatóként egy mérésből meg egy tanulmányból vonom le a tényeket????

Komolyan, ilyen primitív senki hogy szavazhat, egyáltalán hogy élhet???

2021. júl. 18. 10:24
 18/21 anonim ***** válasza:

Most meg a közönség kellene, mi? Ne haragudj, de forog a gyomrom.

Ja, én egy vagyok a férfiak közül. Nem képviselek magamon kívül senkit.

De amúgy nagyszerű, hogy az okos NŐ itt van és rendet tesz.

Ocsmány EMBER vagy.

2021. júl. 18. 10:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az gondolom fel sem tűnt, hogy kettőnkkel beszélgetsz. Agymenő. :-)
2021. júl. 18. 10:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincs súlya. Téma lezárva, engem általában ez a világlátás taszít és hányingert kelt.
2021. júl. 18. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!